Ulei esential Clove bud- Cuisoare 100% Organic, 10ml, Soil

Remedii naturiste

In stoc

36.84 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a mugurilor plantei de Cuisoare.

SOiL Ulei Esential Cuisoare (Syzygium aromaticum eugenia) Pur Organic ECOCERT este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon si nu este diluat.

Ingredient activ:

Uleiul esential de Cuisoare este folosit de mult timp pentru ameliorarea durerii de dinti si este la fel de util pentru a usura problemele digestive. Acesta are proprietati antiseptice si antibacteriene excelente, ajutand la tratarea ciupercilor picioarelor si unghiilor. Cuisoarele sunt renumite pentru atenuarea durerilor artritice si reumatice.

Beneficii:

• Ridica starea de spirit si lupta impotriva oboselii.
• Amelioreaza durerile dintilor si gingiilor.
• Ajuta la tratarea ciupercilor picioarelor si unghiilor.
• Bogat in antioxidanti.

Mod de utilizare:

• Uleiurile esentiale SOiL contin ingredientele active ale plantelor in forma concentrata. Inainte de folosire este recomandat sa fie intotdeauna diluate intr-o baza (ex. apa, uleiuri tip baza / carrier oils).

• A nu se administra intern fara avizul medicului sau specialistului.
• A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
• A nu se lasa la indemana copiilor.
• A se evita in perioada sarcinii.
• Poate provoca iritatii ale pielii si sensibilitate la unele persoane, a se evita de catre persoanele cu pielea sensibila.

1. Baie:
Adaugati 5 - 10 picaturi de ulei esential intr-o baie cu apa calda. Daca pielea este sensibila, amestecati mai intai uleiul esential intr-o lingurita de ulei tip baza. Inchideti usa, astfel incat vaporii sa nu scape. Mentineti-va corpul in apa pentru cel putin 10 minute si relaxati-va respirand adanc. Pentru un plus de hidratare, diluati uleiurile in 10 ml de ulei tip baza inainte de a adauga uleiul esential in baia calda.

2. Masaj:
Adaugati 5 - 6 picaturi de ulei esential in 10 ml de ulei tip baza. Se amesteca bine si se aplica liber pe piele masand usor.

3. Inhalatii:
Adaugati 4 - 5 picaturi de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte. Puneti un prosop deasupra capului, inchideti-va ochii si aplecati-va peste vas. Inhalati vaporii timp de cateva minute.

4. Arzatoare si difuzoare:
Umpleti vasul arzatorului / vaporizatorului cu apa si apoi adaugati 3 - 6 picaturi de ulei esential. Pentru arzatoare, aprindeti lumanarea si uleiul se va evapora pe masura ce apa se incalzeste. Nu lasati vasul sa se usuce.

Certificari:

SOiL Ulei Esential Cuisoare (Syzygium aromaticum eugenia) Pur Organic ECOCERT 10 ml este 100% certificat organic de catre ECOCERT.

Ingrediente: Ulei esential organic de Cuisoare (Syzygium aromaticum eugenia).

Forma de prezentare: 10ml

Data ultimei actualizari 20.12.2020