Ulei de catina, 60 capsule moi, Hofigal

Remedii naturiste

Brand: HOFIGAL
In stoc
23,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ulei de catina, 60 capsule moi, Hofigal

7499200

Uleiul de catina este o sursa naturala polivitaminica cu rol tonifiant general, vitaminizant, cu activitate antianemica, de stimulare a capacitatii de aparare naturala a organismului si care participa la mecanismul de detoxifiere al acestuia. Uleiul de catina este un trofic retinian efficient, ajuta la stimularea si regenerarea maduvei hematogene, sustine sanatatea inimii si este protector coronarian prin reducerea nivelului de lipide si trigliceride din sange, sustine cresterea nivelului seric al colesterolului bun (HDL-colesterol), imbunatateste circulatia sanguina la nivelul capilarelor, fortifica peretii vaselor de sange.

Suplimentul alimentar cu ulei de catina protejeaza si stimuleaza regenerarea mucoasei tubului digestive, are rol important in reglarea metabolismului sarurilor minerale, a microelementelor si a respiratiei celulare. Poate fi folosit in caz de suprasolicitare fizica si intelectuala intensa, stress si pentru inlaturarea starii de oboseala.

Beneficii:

  • Incetineste procesul de imbatranire prin captarea radicalilor liberi superoxidici si ajuta la refacerea sistemului hematopoietic dupa chimioterapie si iradiere.
  • Fiind o combinatie echilibrata de multivitamine si minerale sustine mentinerea sanatatii tesuturilor si influenteaza pozitiv procesele de regenerare tisulara.
  • Hraneste celula hepatica, stimuleaza sinteza de proteine in ficat si contribuie la imbunatatirea functiei de detoxifiere a ficatului.

Ingrediente: Fiecare capsula contine ulei din fructe de catina, gelatina, glicerina si apa purificata.

Mod de administrare: Adulti: cate 1 – 2 capsule de 600mg de 3 ori pe zi. Administrarea se poate face permanent sau in cure prelungite.

Forma de prezentare: cutie cu 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 17.05.2021