Tratament pentru volumul buzelor Lip Volume Doza 2, 7ml, Fillerina

Frumusete si ingrijire

184,56 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7522153

Cu tratamentul dermato-cosmetic Fillerina special conceput pentru buze obtii un efect de crestere a volumului buzelor tale datorita celor 6 molecule de acid hialuronic puternic penetrante, cu efect de umplere pentru buze.

Fillerina Lip Volume grad 2 favorizeaza cresterea volumului buzelor datorita actiunii de umplere a celor 6 tipuri de molecule de acid hialuronic cu mase moleculare diferite (de la 1.000 Dalton la 2.000.000 Dalton).

Aceste molecule au fost testate ex vivo pentru a demonstra capacitatea lor de a penetra tesuturile cutanate, de la cele superficiale la cele mai profunde. Amestecul de molecule este calibrat pentru a se potrivi epidermului buzelor, imbunatatind efectul de penetrare si umplere.

Astfel, cantitatea de acid hialuronic cu greutate moleculara mai mica este superioara comparativ cu cea continuta in Gel Filler – gelul cu efect de umplere pentru fata, de exemplu molecula de acid hialuronic de 1.000 Dalton.


Forma de prezentare: 7 ml.

Data ultimei actualizari 12.12.2020