Frumusete si ingrijire

Tratament masca pentru par uscat si lipsit de vitalitate Intensive Moisture Boost, 500ml, Syoss

Brand: SYOSS

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Tratament masca pentru par uscat si lipsit de vitalitate Intensive Moisture Boost, 500ml, Syoss

652367067

Masca de par Syoss Intensive Moisture Boost pentru par uscat si lipsit de vitalitate.

Proprietati:

- Formula hidrateaza si ofera parului un efect impotriva uscarii de pana la 48h asigurand hidratare si stralucire optima parului.

- Formulele concentrate sunt create de experti si inspirate de principiile japoneze de ingrijire si frumusete.

- Ingredientele naturale de inspiratie asiatica sunt combinate cu de 5 ori mai multi aminoacizi, componente naturale ale fibrei capilare, pentru a asigura performante optime, lasand un par puternic si cu aspect sanatos.

Mod de utilizare:

1. Pre-samponare: Pentru ingrijire delicata. Aplicati delicat pe parul ud sau uscat si clatiti abundent. Folositi periodic.

2. Balsam: Pentru descurcarea parului incalcit. Aplicati delicat pe parul ud, dupa sampon si clatiti abundent. Folositi periodic.

3. Masca: Pentru ingrijire in profunzime. Aplicati delicat pe parul ud dupa spalare si lasati sa actioneze timp de 2-3 minute. Clatiti abundent. Folositi de 2-3 ori pe saptamana.

4. Masca pentru noapte: Pentru ingrijire intensiva. Aplicati o cantitate mica pe parul uscat sau sters cu prosopul. Lasati sa actioneze toata noaptea si spalati a doua zi. Folositi de 1-2 ori pe saptamana.

Forma de prezentare: Recipient de 500ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 07.02.2022