Tratament impotriva caderii parului stadiu initial Cadu-Crex pentru femei, 20 fiole, Labo

Frumusete si ingrijire

Brand: LABO
Campanie nationala talon razuibil Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

165,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Tratament impotriva caderii parului stadiu initial Cadu-Crex pentru femei, 20 fiole, Labo

7533611

Cadu-Crex este un tratament dermato-cosmetic topic, sub forma de fiole, impotriva caderii parului, care ajuta la reducerea caderii parului si sustine re-cresterea acestuia. Prin ingredientele sale active si tehnologia transdermica pentru penetrarea deschiderilor foliculare (atat pentru foliculii de par singulari cat si pentru Insulele Foliculare Capilare), CADU-CREX asigura patrunderea moleculelor de regenerare in peste 90% din suprafata scalpului, versus 4% penetrare doar prin intermediul foliculului capilar*. Potrivit pentru caderea incipienta a parului la femei. Cutia cu 20 fiole reprezinta tratamentul dermato-cosmetic pentru o luna.

Ingrediente active: Formula este imbogatita cu ingrediente active ale complexului Crescina pentru a stimula regenerarea parului. Cadu-Crex este util in prevenirea si reducerea caderii parului.

Mod de utilizare: Fiolele Cadu-Crex impotriva caderii parului sunt recomandate pentru utilizare zilnica (5 fiole pe saptamana cu o pauza de 2 zile). Fiolele se vor folosi pe scalpul uscat si curatat in prealabil cu samponul specific Labo impotriva caderii parului sau pe parul ud, imediat dupa spalare.

Recomandari: Se recomanda un tratament dermato-cosmetic de cel putin 2 luni.

Forma de prezentare: 20 fiole

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 22.11.2021