Tinctura Afroman Forte, 100ml, Steaua Divina

Suplimente alimentare

In stoc
28,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tinctura Afroman Forte, 100ml, Steaua Divina

652359021

Afroman are efect afrodiziac; confera o stare de buna dispozitie si dinamism sexual crescut; amplifica libidoul; amelioreaza performantele sexuale si favorizeaza depasirea inhibitiilor. Datorita specificului de extragere a principiilor active are efect stimulant si dinamizant global.

Compozitie: Cimbru (Satureja hortensis), Cuisoare (Eugenia caryophyllata), Ghimbir (Zingiber officinale), Napraznic (Geranium robertianum), Telina (Apium graveolens), alcool etilic alimentar, apa deionizata.

Mod de administrare: O jumatate de lingurita de 3 ori pe zi inainte de mese intr-o lingurita de miere de albine sau intr-un pahar cu apa de izvor sau apa plata. Pentru amplificarea efectelor se recomanda folosirea in asociere cu produsul Afroman forte - amestec de plante in miere de albine. Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.

Contraindicatii: Afectiuni hepatice si renale grave. A nu se depasi doza prescrisa.

Forma de prezentare: Sticluta de 100ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.11.2021