Test rapid AMP SARS CoV-2 IgG/IgM, 10 bucati, Bio Max Pharma

Tehnico-Medicale

In stoc
229,89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17536780

Aceste teste se folosesc doar de catre personal medical calificat!

Teste rapide SARS-CoV-2 IgG/IgM imunocromatografice pentru detectia calitativa a anticorpilor IgG si IgM, in probe de sange integral, ser si plasama umana in sprijinul diagnosticarii infectiilor cu noul Coronavirus.

Test rapid imunocromatografic pentru detectia calitativa a anticorpilor IgG si IgM pentru Coronavirus 2 al Sindromului Respirator Acut Sever (SARS-CoV-2) in probe de sange integral, ser si plasma umana in sprijinul diagnosticarii infectiilor de Coronavirus (Covid-19).

Recomandarea producatorului este ca testarea sa se faca prin intermediul persoanelor calificate in domeniul medical. Bio Max Pharma Company a decis ca testele sa fie vandute catre agenti economici, clinici medicale, cabinete medicale, aziluri de batrani, unitati militare, SEAP.

Principiu:

Testul se realizeaza prin aplicarea probei din extract in locasul probei (S) al casetei si observarea formarii linilor colorate.

Antigenii proteici nucleocapsidici de SARS-CoV-2 sunt detectati prin utilizarea de anticorpi monoclonali cu sensibilitate ridicata. Proba migreaza prin efect de capilaritate de-a lungul membranei. 

Daca sunt prezenti in proba, antigenii de SARS-CoV-2 interactioneaza cu anticorpii monoclonali conjugati cu particule de aur coloidal si sunt capturati de anticorpii monocleali secundari imobilizati in zona de test (T).

O linie colorata se va forma in zona d etest (T). Prezenta acestei linii colorate indica un rezultat pozitiv, in timp ce absenta ei indica un rezultat negativ. 

Ca si procedura de control, o linie colorata trebuie sa apara in zona de control (C), confirmand faptul ca o cantitate suficienta de proba a fost absorbita. 

Precautii:

Doar pentru uz profesional de diagnostic in vitro.

Pentru uz extern. A nu se inghiti.

A se utiliza echipament de protectie: halat, manusi de unica folosinta, ochelari de protectie.

Probele sunt potential infectioase, prin urmare trebuie manevrate cu precautie.

A se evita contaminarea incrucisata a probelor folosind un nou recipient de colecare pentru fiecare proba obtinuta.

Testul si accesoriile sunt destinate unei singure utilizari. A se arunca dupa utilizare in concordanta cu normativele locale sau regulile laboratorului pentru eliminarea deseurilor potential infectioase. 

A nu se folosi tampoane nazofaringiente, altele decat cele incluse in kit.

A nu se utiliza caseta dupa data de expirare.

A nu se utiliza caseta in cazul in care folia este perforata sau nu este sigilata corespunzator.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Umiditatea si temperatura pot afecta rezultatele.

A nu se realiza testarea in incaperi cu flux puternic de aer, ventilator electric, aparat de aer conditionat cu putere mare.

Solutia tampon pentru extractie contine 0.09% azida de sodiu ca si conservant. A se spala cu apa din abundenta in cazul contactului cu pielea sau ochii. Azida de sodiu poate reactiona exploziv in contact cu instalatii de plumb sau cupru.

Pastrare si stabilitate:

Atunci cand este pastrata in folia sigilata la 2-30 grade C si protejata de lumina directa a soarelui, umezeala si caldura, caseta este conforma pana la data de expirare indicata.

A nu se congela!

A se proteja componentele kitului de contaminare.

Forma de prezentare:

Casete impachetate individual, desicant, solutie tampon pentru extractie, tampoane nazofaringiene sterile, tuburi de extractie, picurator, suport tuburi.

10 teste

Data ultimei actualizari 08.03.2021