Mama si copilul

Suzeta Nivel 2 design fluture culori asortate, 2 bucati, Dr. Brown's

CADOU Ornament de Craciun 2023
41,99 Lei

Pret / BUC: 41,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Suzeta Nivel 2 design fluture culori asortate, 2 bucati, Dr. Brown's

17537051

Suzeta pentru copii intre 6-12 luni este asemenea unui scut in forma de future, care nu preseaza fata bebelusului. Canalul de aer fara suctiune ajuta la reducerea aspiratiei si presiunii palatale Tetina moale, care reduce suctiunea, se aplatizeaza atunci cand e folosita, pentru a crea o presiune scazuta si confort. Ajuta la reducerea presiunii din gura bebelusului, presiune ce poate crea probleme dentare, cum ar fi muscatura incrucisata. Designul subtire al sistemului este cat se poate de putin intrusiv in gura bebelusului.

Fara BPA.

Compozitie: 100% silicon medical.

Mod de curatare: folositi mainile si suprafetele curate. Suzeta se spala in apa calda cu sapun si se clateste foarte bine.Se poate spala si intr-o masina de spalat vase, doar in partea de sus a acesteia. Temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 60’C.

Precautii:

Pentru a preveni un posibil risc de sufocare, testati suzeta tragand de bulbul acesteia.

Verificati suzeta inainte si dupa fiecare utilizare, in special atunci cand bebelusului i se dezvolta dantura si aruncati-o imediat daca aceasta prezinta orice semn de uzura ori distrugere, cum ar fi crapaturi sau rupturi.

Partile mici pot fi accidental inhalate si pot provoca leziuni grave.

Nu lasati copilul nesupravegheat cu o suzeta.

Atentie:Culorile pot varia! Daca aveti preferinte legate de acest aspect, va rugam sa comunicati telefonic ori prin e-mail.

*Va rugam sa ne comunicati prin e-mail sau telefonic ce model/culoare doriti sa comandati.

Forma de prezentare: 2 bucati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.05.2022