Sun-Lyte saruri de rehidratare, 8 plicuri, Sun Wave Pharma

Suplimente alimentare

In stoc
33,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7504605

Sun-Lyte saruri de rehidratare contribuie la prevenirea deshidratarii la copii si compenseaza rapid lichidele si electrolitii pierduti in caz de diaree si/sau varsaturi. Contribuie la intretinerea nivelurilor corespunzatoare de apa si electroliti in urma tratamentului parenteral corectiv pentru diaree la copii

Sun-Lyte este recomandat a fi folosit pentru prevenirea sau corectarea deshidratarii. Se asigura completarea aportului de apa si electroliti in caz de deshidratare prin pierdere de lichide gastrointestinale (diaree usoara pana la moderata, varsaturi), febra, transpiratie abundenta, arsuri.

Compozitie: Sodiu 60.00mOsmol/l , Clorura 50.00mOsmol/l, Potasiu 23.00mOsmol/l, Citrat 19.00mOsmol/l, Glucoza 80.00mOsmol/l, Osmolaritate 232.00mOsmol/l.

Mod de utilizare: Copii cu varsta peste 2 ani: Oral, un plic la fiecare 3 ore, in functie de necesitate, nu mai mult de 7 plicuri/zi, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Produsul este gata pentru a fi administrat. Se poate folosi la temperatura camerei, dar este recomandat a se administra rece sau congelat. Dupa deschiderea plicului, acesta se poate pastra la frigider pentru maxim 24 de ore.

 Forma de prezentare: 8 plicuri

Data ultimei actualizari 24.06.2021