Fiorda cu aroma de propolis, 30 comprimate, PlantExtrakt

Dieta si nutritie

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

24,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Fiorda cu aroma de propolis, 30 comprimate, PlantExtrakt

652356225

Mucoasa gatului este o bariera de protectie impotriva agentilor agresivi ai cailor respiratorii. Pentru a functiona corespunzator, trebuie hidratata constant si structura sa mentinuta intacta. Prin urmare, este important sa fie ingrijita zilnic. Ingredientele produsului Fiorda sunt utile persoanelor cu senzatie de gat iritat si tuse seaca.

Proprietati:

- Lichenul-de-piatra-islandez (cetraria islandica) are efect calmant si placut asupra cavitatii bucale, a gatului, faringelui si corzilor vocale, fiind util in caz de gat iritat si tuse seaca.

- Lichenul-de-piatra-islandez (cetraria islandica) si macesul (rosa canina) sustin sistemul imunitar, contribuind la starea fizica de bine.

Compozitie: Extract de Lichen-de-piatra-islandez (100mg), Miere de albine (60mg), Extract de propolis (50mg), Extract de Maces (15mg), Extract de nalba-de-gradina (15mg).

Mod de utilizare:

- Adulti si copii de peste 4 ani: 1-6 comprimate pe zi.

- Comprimatul se mentine in gura pana la dizolvare. Se recomanda sa nu se bea si sa nu se manance cel putin 30 de minute dupa dizolvarea comprimatului.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 06.08.2021