Suplimente alimentare

Spray nazal Forte, 30ml, Otosan

Brand: OTOSAN
30,99 Lei

Pret / FL: 30,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray nazal Forte, 30ml, Otosan

652383757

Otosan Spray Nazal a luat nastere din angajamentul nostru constant si profund de a dezvolta produse naturale capabile sa ofere o solutie pentru mai multe simptome ORL, care pot afecta adesea urechile si nasul in acelasi timp. 

Este recomandat ca tratament adjuvant pentru a eliberarea nasului blocat in caz de sinuzita si a inflamatiei in cazul diferiterol tipuri de raceala sau post-operator.

Beneficii:

  • Fara substante vasoconstrictoare gaz propulsor, Otosan Nasal Spray este un remediu esential pentru urmatoarele simptomele: raceli sezoniere sau alergii; rinita; sinuzita; agenti de iritare externa (polen, acarieni, praf etc.); postoperator.
  • Actiunea sa multipla naturala intervine la nivel local prin curatarea profunda a cavitatilor nazale, contribuind la reducerea congestiei, inflamatiei si incidentei infectiilor, oferind o eliberare instantanee.

Ingrediente: Otosan Spray Nazal combina actiunea de curatare si de inmuiere a solutiei de apa de mare de tip hipertonic din Bretania cu extracte de plante de Aloe Vera si coacaz negru si uleiuri esentiale de Pin de munte, arbore de ceai si Lamaie.

Mod de utilizare: Datorita absentei substantelor vasoconstrictoare si formulei sale care contine extracte de plante si uleiuri esentiale din plante organice, Otosan Spray Nazal poate fi, de asemenea, utilizat frecvent, in functie de nevoile individuale.

Otosan Spray Nazal nu contine substante vasoconstrictoare si gaze propulsoare.

Realizat cu extracte din plante si uleiuri esentiale organice, este un produs bine tolerat.

Forma de prezentare: 30ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.