Suplimente alimentare

Spray cu apa de mare pentru adulti, 150ml, Humer

Brand: HUMER
In stoc
41,49 Lei

Pret / FL: 41,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray cu apa de mare pentru adulti, 150ml, Humer

7505275

Spray nazal delicat cu apa de mare nediluata, fiziologica, sterila, natural imbogatita cu izotona si oligoelemente precum: sulf, cupru, aur, argint, seleniu, mangan si magneziu.

Beneficii:

  • Este indicat pentru o igiena nazala optima, dar si ca tratament auxiliar pentru raceli si rinita alergica;
  • Spray-ul poate fi folosit in orice pozitie si este echipat cu supapa anti-reflux, pentru a preveni contaminarea cauzata de mucus;
  • Fara conservanti.

Compozitie: 100% apa de mare.

Mod de utilizare: Indicat pentru adulti si copii cu varsta peste 15 ani. Introduceti usor duza in nara si apasati pe pulverizator, 1 pulverizare in fiecare nara, de 2 sau 3 ori pe zi, inainte de masa. Curatati duza cu apa fierbinte dupa fiecare utilizare.

Atentionari: Gaz propulsor neinflamabil, inert, fara contact cu solutia: azot. Recipient sub presiune, pericol de explozie sub actiunea caldurii. A se tine departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacara deschisa sau orice alte surse de aprindere. Fumatul interzis. A se proteja de lumina solara. A nu se expune la temperaturi de peste 50°C. A nu se perfora sau arunca in foc, nici chiar dupa utilizare. A nu se utiliza dupa data de expirare inscriptionata pe flacon. 

Forma de prezentare: 150ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.