Suplimente alimentare

Spray nazal cu apa de mare pentru copii, 150ml, Humer

Brand: HUMER
41,49 Lei

Pret / FL: 41,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray nazal cu apa de mare pentru copii, 150ml, Humer

7505070

Sprayul nazal cu apa de mare pentru copii Humer se utilizeaza pentru curatarea nasului, ca tratament adjuvant sau ca metoda de preventie in patologiile din sfera ORL sau pentru a umezi mucoasa nazala intr-un mediu uscat, la bebelusi incepand cu varsta de 1 luna si la copii.

Proprietati:

- Prin umezirea mucusului uscat si fluidificarea secretiilor nazale, produsul permite o buna drenare si faciliteaza suflarea nasului.

- Sistemul sau original de difuzare delicata prin micropicaturi, asociat cu compozitia sa naturala, asigura o toleranta excelenta. Varful aplicator al produsului are un colier de siguranta pentru o utilizare mai confortabila si mai sigura.

- Este prevazut cu inel de siguranta si valva anti-reflux, iar flaconul poate fi utilizat in orice pozitie.

- Este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie.

Compozitie: 100% apa de mare nediluata. Apa de mare bogata in mod natural in minerale si oligoelemente: magneziu, cupru, potasiu, zinc, calciu, dioxid de siliciu, fier.

Mod de utilizare: 1 puf in fiecare nara de 2-3 ori pe zi inainte de masa. Aplicati varful aplicator pe flacon. Flaconul poate fi utilizat in orice pozitie.

a) Bebelusi:

- Intindeti bebelusul pe spate, cu capul inclinat intr-o parte. Introduceti cu grija varful aplicator in nara, pana la colierul de siguranta. Pulverizati ferm timp de 2-3 secunde.

- Repetati acest proces pentru cealalta nara cu capul inclinat in partea opusa. Ridicati capul copilului pentru a drena mucusul, apoi stergeti cu un servetel.

- Nu curatati niciodata nasul atunci cand capul copilului este lasat pe spate, pentru a evita scurgerea lichidului in gat. Nu lasati varful aplicator la indemana copiilor.

b) Copii:

- Atunci cand copilul poate sta in picioare sau in sezut, alegeti pozitia cea mai confortabila. Inclinati-i capul intr-o parte, introduceti cu grija varful aplicator in nara si pulverizati ferm timp de 2-3 secunde.

- Repetati acest proces pentru cealalta nara cu capul inclinat in partea opusa. Suflati nasul pentru a indeparta mucusul.

Avertizari:

- Nu utilizati produsul in cazul bebelusilor cu varsta sub 1 luna. Acelasi flacon nu trebuie sa fie utilizat de mai multe persoane. Curatati varful aplicator cu apa calda dupa fiecare utilizare. Dupa utilizare, depozitati flaconul impreuna cu varful aplicator in cutie. A nu se utiliza dupa data de expirare inscriptionata pe flacon.

- Recipientul este sub presiune, exista pericol de explozie sub actiunea caldurii. A se tine departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacara deschisa sau orice alte surse de aprindere. Fumatul interzis. A se proteja de lumina solara. A nu se expune la temperaturi de peste 50°C. A nu se perfora sau arunca in foc, nici chiar dupa utilizare. A nu se utiliza dupa data de expirare inscriptionata pe flacon. Gaz propulsor neinflamabil, inert, fara contact cu solutia azot.

Forma de prezentare: Flacon de 150ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 06.07.2021