Spray anti tantari Zanza-No, 100ml, Chicco

Ingrijire de sezon

Brand: CHICCO

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

5335386

Noua gama Chicco 6 luni+ de protectie impotriva tantarilor si a altor tipuri de insecte foloseste ca substanta activa Citrodiolul, un extract natural de Eucalipt (Eucalyptus Maculata Citrodiora), original din Australia, recunoscut pentru calitatile sale exceptionale in prevenirea intepaturilor insectelor. Acest produs si-a demonstart eficienta si impotriva speciei de tantar, cunoscuta sub denumirea de Asian Tiger (Aedes Albopictus), purtatorul meningitei West Nile.

Marea majoritate a produselor existente in comert contin ca substanta activa Diethyltoluamidum (DEET). Aceasta este un ingredient chimic nerecomandat, chiar si in doze mici, mai ales in cazul copiilor. Ingerarea acestei substante manifesta reactii adverse precum: pierderi de memorie, dureri de cap, oboseala, dureri musculare si articulare, dificultati in respiratie. De asemenea, s-a dovedit, din punct de vedere medical, ca poate provoca deteriorarea sistemului nervos central.
Datorita extractelor naturale continute de Zanza-no spray anti-tantari, protectia impotriva insectelor devine mult mai sigura si eficienta, fie zi, fie noapte.

Recomandari:

- Doar pentru uz extern
- Recomandat incepand cu varsta de 6 luni
- Nu-l lasati la indemana copiilor
- Evitati contactul cu ochii si gura
- Nu-l depozitati langa alimente, bauturi sau hrana animalelor
- Se pulverizeaza pe partile corpului care se doresc a fi protejate, masandu-se usor zonele respective pana la absorbtia in piele a gelului.
- A nu se aplica pe zone iritate sau care prezinta escoriatii la nivelul pielii

Forma de prezentare: 100ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.05.2022