Suplimente alimentare

Spirulina 500mg, 40 capsule, Hofigal

Brand: HOFIGAL
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

13,99 Lei

Pret / CT*40CPR: 0,35 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Spirulina 500mg, 40 capsule, Hofigal

2128245

Spirulina ajuta la reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismlui, la normalizarea schimburilor de substante la nivel celular si la restabilirea legaturilor intercelulare. Stimuleaza productia de corticosteroizi, insulina, hormoni tiroidieni, adrenalina si noradrenalina. Este benefica in profilaxia infectiilor microbiene si virale si a bolilor maligne. Spirulina asigurarea aportului de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii regimului dietetic in hepatite cronice, ciroza hepatica, pentru realizarea unei diete cu rol de protectie a celulei hepatice si efect depurativ pentru eliminarea substantelor daunatoare hepatotoxice.

Este eficienta in gastrite, ulcer gastric si duodenal, diabet zaharat tip II, obezitate, cardiopatie ischemica, hipertensiune arterial, insuficienta corticosuprarenala, distonie neurovegetativa, suprasolicitare nervoasa si efort intelectual sustinut. Spirulina imbunatateste performantele sportive si compenseaza carentele de calciu si magneziu. Are efecte benefice ca adjuvant in retinopatii, glaucom, cataracta si combate procesul de imbatranire precoce.

Ingrediente:  Fiecare capsula contine: 500,00mg  biomasa spirulina (Spirulina platensis) si excipienti (lactoza, stearat de magneziu, talc) pana la 535,00mg.

Mod de administrare:

Adulti: 1,5 – 3,0 g repartizate in 3 prize pe zi, cu 30 minute inainte de mesele principale. Pentru intretinere: 2,0 – 3,0g repartizate in 2 – 3 prize pe zi.

Copii peste 12 ani: 1,0 - 1,5g (2 - 3 capsule de 500,00mg).

Sportivi: 3,0 – 5,0 g pe zi repartizate in 2 – 3 prize, cu 30 minute inainte de mese; in concursuri sau antrenamente intensive se poate ajunge pana la 10,0g pe zi cu recomandarea medicului.

Recomandari:

Este indicat ca ultima priza sa fie luata inainte de ora 18:00.

Se poate administra in cure prelungite de 90 – 180 zile, cu o pauza de 10 zile si in paralel cu tratamentele conventionale.

Forma de prezentare: 40 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.08.2022