Sirop tuse Bronchotus Sinos, 10 sticks-uri, MBA Pharma

Suplimente alimentare

In stoc
36,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17536805

Supliment alimentar 3+. Aliatul tau impotriva tusei! Produs eficient impotriva tusei productive, uscata si spasmodica. Beta-glucanul in combinatie cu vitamina C si extractul de fructe de Soc sunt combinatia ideala pentru toate tipurile de tuse.

Ingrediente:
Apa, indulcitor: fructoza, acid L-ascorbic-60mg, agent de umezire: glicerol, beta-glucan 40% (din fructe de Lentinula edodes)-30mg, extract uscat din fructe de Soc-30mg, conservanti, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, culturi tindalizate de Lactobacillius bulgarius-16mg/800mil UFC, extract hidrogliceric din propolis cu 10%galangione-15mg, citrat de zinc-8.03mg, culturi tindalizate de Bifidobacterium longum-8mg/800mil UFC, agent de ingrosare: guma xantan.

Mod de administrare:
Copii intre 3-7 ani: 1 stick pe zi; Copii intre 7-10 ani: 2 stick-uri pe zi; Copii peste 10 ani si la adulti: 3 stick-uri pe zi."

Precautii:
Produsul este un supliment alimentar care nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.A nu se utiliza in caz de sensibilitate la oricare dintre componentele produsului. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Forma de prezentare: 10 stick-uri

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.04.2021