Sirop pentru nas si gat, 125ml, Cosmopharm

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

29,90 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Sirop pentru nas si gat, 125ml, Cosmopharm

7521509

Siropul pentru nas si gat Cosmopharm este un preparat delicios si foarte sanatos din gama Advanced Kids, cu aroma naturala de caramel pentru sanatatea copiilor dar si a adultilor. Este un complex de ingrediente active naturale, eficiente, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Proprietati:

- Contribuie la refacerea sanatatii cailor respiratorii si la ameliorarea simptomatologiei afectiunilor: nas infundat, dureri de gat, tuse, iritatii etc.

- Extractele de eucalipt, pin, nalba-mare, nalba de padure, echinacea, plamanarica, precum si continutul de vitamina C ajuta la cresterea imunitatii naturale a organismului, descongestionarea nazala, emolierea mucoaselor la nivelul tractului respirator, calmarea tusei si favorizarea expectoratiei, ameliorarea durerilor de gat si reducerea inflamatiei.

Ingrediente: Ingrediente active: Extract de Eucalipt 8000mg, Extract de Pin 200mg, Extract de Nalba-mare 200mg, Extract de Nalba-de-padure 200mg, Extract de Echinacea 200mg, Extract de Plamanarica 200mg.

Mod de administrare:

- De la 6 luni la 5 ani: 10ml (2 lingurite) pe zi, dimineata.

- Peste 5 ani: 20ml (4 lingurite) pe zi, dimineata.

Forma de prezentare: Sticla de 125ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 14.05.2021