Sirop Imunostim Junior, 125ml, Cosmopharm

Mama si copilul

In stoc
23,39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7521508

Siropul Imunostim Junior este o combinatie complexa din extracte cu proprietate terapeutice deosebite, intr-o concentratie optima, ce sprijina intarirea sistemului imunitar al copilului. Produsul asigura necesarul terapeutic in stimularea sistemului imunitar, ca remediu natural in infectii virale si bacteriene ale cailor respiratorii superioare, infectii ale tractului urinar, in alergii, etc. De asemenea, acest complex de ingrediente active sustine metabolismul energetic si protejeaza celulele organismului uman impotriva stresului oxidativ.

Proprietati:

- Ajuta sistemul imunitar si previne imbolnavirile.

- Este dovedit ca actioneaza ca stimul puternic pentru sistemul organismului de aparare impotriva bolilor.

- Completeaza si scurteaza tratamentele cu antibiotice in cazul infectiilor recidivante, asigura aportul de substante bioactive necesare functiilor fiziologice cu rol imuno-protector.

- Favorizeaza adaptarea de la un sezon la altul, protejeaza organismul si ii creste rezistenta.

- Are efect antiviral, antimicrobian si antibacterian, reduce substantial frecventa imbolnavirii cailor respiratorii, diminueaza disconfortul provocat de imbolnaviri, grabeste vindecarea si scurteaza perioada de convalescenta.

- Actioneaza in prevenirea infectiilor urinare.

- Balorifica proprietatile antiinflamatoare si antireumatice ale plantelor, este protector al cailor respiratorii si eficient in inflamatia cronica a articulatiilor.

- Contribuie la prevenirea infectiilor de diverse tipuri si la reducerea intensitatii simptomelor acestora, ajuta la tratarea infectiilor tractului uro-genital, reduce durerile dentare si ajuta in tratamentul afectiunilor gingivale.

- Actioneaza asupra pielii reducand manifestarile inflamatoare si reduce inflamatia in cazul intepaturilor de insecte.

Ingrediente: Extract de soc negru 1400mg, Extract de tei 1400mg, Miere 800mg, Extract de acerola 172.8mg, Vitamina C 43.20mg, Suc de lamaie 100mg, Extract de propolis 50mg, Bromelaina 40mg, Papaina 40mg.

Mod de administrare:

- De 6 luni pana la 5 ani: 5ml (o lingurita) pe zi, dimineata.

- Peste 5 ani: 10ml (o lingura) pe zi, dimineata.

Avertizari:

- Cereti acordul medicului in administrarea suplimentului alimentar Imunostim Junior, in cazul in care copilul sufera de afectiuni autoimune, este sub medicatie imunosupresoare.

- Produsul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: Sticla de 125ml

Data ultimei actualizari 17.05.2021