Sirop Imunostim Junior, 125 ml, Cosmopharm

Mama si copilul

In stoc

25.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Gust natural de miere si lamaie, scut impotriva infectiilor, promoveaza o imunitate de fier pentru juniori, tine la distanta inamicii tractului respirator. Imunostim Junior este o combinatie complexa din extracte cu proprietate terapeutice deosebite, intr-o concentratie optima, ce sprijina intarirea sistemului imunitar al copilului. Imunostim Junior este dedicat intaririi imunitatii la copii. Organismul copilului are nevoie de sustinere suplimentara in fata diverselor afectiuni virale sau bacteriene, in special la apropierea sezonului rece, in perioadele de efort fizic sau intelectual intens, pe parcursul dietelor restrictive sau in perioade de convalescenta. Imunostim Junior are in componenta sa extract din fructe de soc, flori de tei, propolis si fructe de acerola. Acestea asigura necesarul terapeutic in stimularea sistemului imunitar, ca remediu natural in infectii virale si bacteriene ale cailor respiratorii superioare, infectii ale tractului urinar, in alergii, etc. De asemenea, acest complex de ingrediente active sustine metabolismul energetic si protejeaza celulele organismului uman impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente active/10 ml:

Extract din fructe de soc 1400 mg, extract din flori de tei 1400 mg, miere 800 mg, extract din fructe de acerola 172.80 mg, din care vitamina C 43.20 mg, extract de propolis 50 mg, bromelaina 40 mg, papaina 40 mg.

Beneficii:

Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, metabolismul energetic normal, mentinerea sanatatii psihice,  protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Mod de utilizare:

De la 6 luni la 5 ani – 5 ml (o lingurita) pe zi, dimineata.Peste 5 ani – 10 ml (o lingura) pe zi, dimineata.Precautii:Cereti acordul medicului in administrarea suplimentului alimentar Imunostim Junior, in cazul in care copilul sufera de afectiuni autoimune, este sub medicatie imunosupresoare. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Forma de prezentare:

125 ml