Sirop creste pofta de mancare Ingerasul, 200 ml, Dacia Plant

Mama si copilul

In stoc
15,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7495289

Produs 100% natural, ce poate fi tolerat si absorbit cu usurinta de organism, reteta unica pe piata cu angelica, ghimbir, catina, pippali, ashwaganda si shatavari. Sirop cu un gust placut, perfect pentru a fi administrat celor mici, fara efecte adverse, fara substante de sinteza toxice si cancerigene, nu contine substante care provoaca dependenta sau stari de somnolenta. Siropul pentru cresterea poftei de mancare la copii reprezinta o asociere de plante cu efect antianorexigen, vitaminizant si revigorant, fiind recomandat copiilor sub 14 ani. Actiuni: antianorexigena (creste pofta de mancare), vitalizanta, vitaminizanta, stomahica, tonica digestiva, stimuleaza cresterea greutatii corporale, creste rezistenta organismului, antispastica, antiinflamatoare, antibacteriana, antiseptica intestinala, stimulenta a motilitatii gastro-intestinale, antiemetica, imunomodulatoare, antioxidanta, calmanta a sistemului nervos, stimulenta cerebrala, usor diuretica, tonica mentala. Indicatii: se utilizeaza ca adjuvant in anorexie (lipsa poftei de mancare), anemie, stari de astenie si slabiciune, devitalizare, hipovitaminoze. Se utilizeaza ca adjuvant in colici abdominale, indigestie, flatulenta (balonare), stari de agitatie si neliniste.

Ingrediente:

Extract moale din amestec de plante* (30%), ulei esential de lamaie (0,005%), fructoza (69,995%).*amestec de plante: catina - fructe (35%); ashwaganda - radacina (20%), shatavari - radacina (20%), angelica - radacina (10%), ghimbir - rizomi (7,5%), pippali - fructe (7,5%).

Mod de utilizare:

Copii cu varsta sub 3 ani: cate 2,5 ml de sirop de 3 ori pe zi, copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani: cate 5 ml de sirop de 3 ori pe zi. Contraindicatii: gastrite hiperacide, ulcer gastric si duodenal, alergie la oricare dintre componentele produsului. Precautii: persoanele cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de hidrati de carbon corespunzator cantitatii de fructoza din sirop (5ml sirop contin 3,5grame fructoza).

Forma de prezentare:

200 ml