Sirop Calciu + D3 + B12, 125ml, Cosmopharm

Mama si copilul

23,48 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7521507

Calciu+ D3+B12 este un sirop delicios complex de vitamine si calciu, cu aroma naturala de fragi pentru sanatatea copiilor. Suplimentul alimentar contribuie la formarea oaselor si la mentinerea acestora intr-o stare buna, de-a lungul vietii.

Proprietati:

- Mentine echilibrul mineral al organismului si ajuta la recuperarea sistemului osos si a celui muscular dupa perioade de imobilizare.

- Contribuie la prevenirea si tratarea pierderii densitatii osoase.

- Este esential in perioada de crestere a copiilor, sustine sistemul muscular si faciliteaza contractiile musculare.

- Este esential in starea de sanatate a dintilor si in prevenirea cariilor dentare si are rol important in procesul de coagulare a sangelui si in permeabilitatea celulara.

- Asigura mentinerea unui ritm cardiac optim, are rol important in procesul de coagulare al sangelui si in permeabilitatea celulara si este important in procesul de diviziune si de diferentiere celulara.

- Este eficient in functionarea normala a enzimelor digestive, in sinteza proteinelor si eliminarea reziduurilor acide.

- Mentine starea de sanatate in perioadele de convalescenta sau refacere dupa boli si contribuie la echilibrul electrolitic al organismului.

- Asigura un metabilism energetic optim, sustine efortul intelectual si reduce starea de extenuare sau oboseala cronica.

- Ajuta la mentinerea sanatatii mentale si la reglarea somnului.

- Contribuie la sanatatea pielii sensibile, predispusa afectiunilor dermatologice.

- Este indicat in caz de afectiuni ale sistemului osos si muscular (rahitism, osteoporoza, osteomalacie, osteoporoza senila, decalcifiere, scaderea densitatii osoase, fracturi, furnicaturi, senzatie de amorteala a membrelor), afectiuni ale pielii, parului sau unghiilor (dermatite, acnee, infectii, par fragil, deformarea unghiilor, caderea sau fragilizarea parului), insomnii, hipocalcemie, irascibilitate.

Ingrediente: Calciu 120 mg (150 UI), Vitamina D3 5 mcg (200 UI), Vitamina B12 2 mcg (100 UI).

Mod de administrare:

- de la 6 luni la 5 ani: 5ml (o lingurita) pe zi, dimineata.

- peste 5 ani: 10ml (o lingura) pe zi, dimineata.

Forma de prezentare: Sticla de 125ml

Data ultimei actualizari 14.05.2021