Sirop Calciu + D3 + B12, 125ml, Cosmopharm

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

24,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Sirop Calciu + D3 + B12, 125ml, Cosmopharm

7521507

Calciu+ D3+B12 este un sirop delicios complex de vitamine si calciu, cu aroma naturala de fragi pentru sanatatea copiilor. Suplimentul alimentar contribuie la formarea oaselor si la mentinerea acestora intr-o stare buna, de-a lungul vietii.

Proprietati:

- Mentine echilibrul mineral al organismului si ajuta la recuperarea sistemului osos si a celui muscular dupa perioade de imobilizare.

- Contribuie la prevenirea si tratarea pierderii densitatii osoase.

- Este esential in perioada de crestere a copiilor, sustine sistemul muscular si faciliteaza contractiile musculare.

- Este esential in starea de sanatate a dintilor si in prevenirea cariilor dentare si are rol important in procesul de coagulare a sangelui si in permeabilitatea celulara.

- Asigura mentinerea unui ritm cardiac optim, are rol important in procesul de coagulare al sangelui si in permeabilitatea celulara si este important in procesul de diviziune si de diferentiere celulara.

- Este eficient in functionarea normala a enzimelor digestive, in sinteza proteinelor si eliminarea reziduurilor acide.

- Mentine starea de sanatate in perioadele de convalescenta sau refacere dupa boli si contribuie la echilibrul electrolitic al organismului.

- Asigura un metabilism energetic optim, sustine efortul intelectual si reduce starea de extenuare sau oboseala cronica.

- Ajuta la mentinerea sanatatii mentale si la reglarea somnului.

- Contribuie la sanatatea pielii sensibile, predispusa afectiunilor dermatologice.

- Este indicat in caz de afectiuni ale sistemului osos si muscular (rahitism, osteoporoza, osteomalacie, osteoporoza senila, decalcifiere, scaderea densitatii osoase, fracturi, furnicaturi, senzatie de amorteala a membrelor), afectiuni ale pielii, parului sau unghiilor (dermatite, acnee, infectii, par fragil, deformarea unghiilor, caderea sau fragilizarea parului), insomnii, hipocalcemie, irascibilitate.

Ingrediente: Calciu 120 mg (150 UI), Vitamina D3 5 mcg (200 UI), Vitamina B12 2 mcg (100 UI).

Mod de administrare:

- de la 6 luni la 5 ani: 5ml (o lingurita) pe zi, dimineata.

- peste 5 ani: 10ml (o lingura) pe zi, dimineata.

Forma de prezentare: Sticla de 125ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.10.2022