MBA Pharma Sinos Duo, 15 capsule, MBA Pharma

36,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7525884

Descriere:

Aliatul tau impotriva racelii, gripei si sinuzitei.

Actioneaza atat pe caile respiratorii superioare cat si pe caile respiratorii inferioare.

Ingrediente:

Extract uscat din flori de soc , extract uscat de Ciubotica - cucului , extract de Cimbru-de-cultura, extract uscat din conuri de Hamei, extract uscat din fructe de Acerola cu 80 % Vitamina C, extract uscat din suc din fructe de soc extract uscat de scoarta de Pin zinc citrat trihidrat.

Poate fi recomandat pentru adulti si copiii cu varste peste 12 ani. Sigur si eficient in caz de raceala, gripa, sinuzita, bronsita etc. Actioneaza pe caile respiratorii superioare si inferioare datorita concentratiei crescute de substante active, previne complicatiile.

Eficient inca din primele 24 ore de la debutul afectiunilor respiratorii. Asigura recuperarea rapida Formula de ultima generatie.

Toate beneficiile intr-o singura capsula.

Ingrediente/1 capsula:

Extract uscat din flori de soc 4:1 Sambucus nigra - 40,0 mg, Extract uscat din parti aeriene de Ciubotica-cucului 4:1 Primula veris - 40,0 mg, Extract uscat din parti aeriene de Cimbru-de-cultura 4:1 Thymus vulgaris - 40.0 mg, Extract uscat din conuri de Hamei 4:1 Humulus lupulus - 40,0 mgExtract uscat din fructe de acerola (80% vitamina C) Malpighia blabra L. - 40,0 mg (32,0 mg vitamina C - 40% VNR*), Extract uscat din suc din fructe de soc 4:1 Sambucus nigra - 20,0 mg, Extract uscat de scoarta de Pin 2:1 Pinus sylvestris - 20,0 mg, Citrat de zinc trihidrat - 12.0 mg (Zinc - 120% VNR*).

Forma de prezentare: 15 capsule