Scutece pentru copii Premium Care, Marimea 4, 8-14kg, 18 bucati, Pampers

Mama si copilul

Brand: PAMPERS
Campanie nationala talon razuibil Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

36,20 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Scutece pentru copii Premium Care, Marimea 4, 8-14kg, 18 bucati, Pampers

7534262

Pentru cel mic, atingerile sunt o cale de a descoperi universul din jurul lui. Cu fiecare mangaiere, cu fiecare contact, lumea incepe sa prinda contur. Pentru ca puiul tau sa poata explora lumea cu bucurie, pielea lui trebuie sa fie sanatoasa si uscata. De aceea, Pampers a creat noul Premium Care pentru a ocroti cea mai pretentioasa piele din lume, pielea bebelusului tau, oferindu-i o protectie de 5 stele.

Beneficii:

  • Au un material moale pentru a nu irita pielea sensibila a celor mici;
  • In interior prezinta 3 straturi absorbante ce mentin pielea bebelusului uscata, datorita microporilor absorbante ce retin umezeala;
  • Au un strat absorbant unic Premium Care, special creat de specialistii Pampers, pentru a tine umezeala si murdaria departe de piele;
  • Indicatorul de umezeaca isi va schimba culoarea in cazul in care bebelusul trebuie sa fie schimbat;
  • Lasa pielea sa respire, nu o irita, si mentine senzatia de prospetime a pielii.

Pampers® Premium Care este realizat dintr-un material moale ca de bumbac, placut la atingere, in timp ce stratul exterior protejeaza cu delicatete zona acoperita de scutec.

Datorita stratului din gel super-absorbant Dry Max, umezeala este retinuta in interior.

Noul Premium Care are toate elementele necesare pentru a pastra pielea bebelusului uscata si curate prin: stratul exterior ce lasa pielea sa respire, sistemul unic de absorbtie a scaunelor moi si un strat cu lotiune speciala din Aloe Vera ce ofera efect hidratant si protector.

Tehnologia inovatoare Dry Max permite o distribuire optima a gelului super-absorbant din interior, astfel incat scutecul Premium Care sa fie cu pana la 20% mai subtire si mai confortabil, dar la fel de eficient in protejarea pielii bebelusului tau.

Mod de prezentare: un pachet cu 18 de bucati.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.05.2021