Scutece Happy Maxi 8-18kg, 66 bucati, Bella Baby

Mama si copilul

In stoc
48,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Scutece Happy Maxi 8-18kg, 66 bucati, Bella Baby

652354439

Scutecul este conceput pentru un bebelus cu o greutate cuprinsa intre 8 si 18kg, permitandu-le micilor exploratori sa exploreze lumea din jurul lor.

Proprietati:

- Sistemul inovator 3D Flexi System ofera bebelusului confort, fara a-i impiedica miscarile, asigurand in acelasi timp o absorbtie maxima.

- Fermoarele elastice velcro si benzile de talie din Bella Baby Happy Maxi nu vor limita libertatea de miscare a bebelusului.

- Imprimeul colorat de pe buzunarul din fata face ca schimbarea scutecului sa fie usoara si distractiva, chiar si pentru cei mai mici.

- Stratul exterior este un strat special care permite accesul aerului la pielea bebelusului, reducand riscul de iritatii la nivelul fundului delicat al acestuia.

- Tamponul absorbant subtire si anatomic absoarbe toata umezeala, in timp ce materialul inovator netesut Magic Green o distribuie instantaneu pe intreaga lungime a scutecului.

- Scutecul are, de asemenea, un sistem de inchidere cu velcro reutilizabil pentru o utilizare usoara. Absorbtia ridicata, respirabilitatea si ajustarea sigura fac ca scutecul sa fie ideal pentru utilizarea in timpul jocurilor active si al plimbarilor lungi.

Forma de prezentare: 66 bucati

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 27.09.2021