Scutece-chilotel Happy Pants Midi 6-11kg, 26 bucati, Bella Baby

Mama si copilul

In stoc
42,98 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Scutece-chilotel Happy Pants Midi 6-11kg, 26 bucati, Bella Baby

652354383

Copilul tau dobandeste noi abilitati zi de zi si invata sa fie independent. Cea mai mare parte a timpului o petrece jucandu-se, ceea ce il ajuta sa exploreze lumea din jurul sau. In acest stadiu, copilul este foarte activ si mobil, iar uneori, putin nerabdator.

Proprietati:

- Sistemul Quick & Easy este modalitatea de a schimba foarte usor scutecul, pentru ca cel mic sa se intoarca repede la joaca.

- Utilizarea scutecului tip chilotel este foarte usoara si rapida. Marginile ce se pot rupe cu usurinta permit schimbarea scutecului fara a intrerupe partida de joaca.

- Datorita constructiei speciale si a motivelor colorate, scutecul chilotel arata si este la fel de confortabil ca si lenjeria normala. Nu impiedica miscarile copilului si este delicat cu pielea.

- Stratul special de distributie din netesut faciliteaza distributia rapida si uniforma a lichidului in miezul absorbant.

- Suprafata scutecului permite trecerea aerului, astfel, pielea copilului respira si este protejata impotriva aparitiei iritatiilor.

- Scutecele Happy nu sunt parfumate, nu contin materiale ce au fost inalbite cu clor, nu contin latex (material ce poate cauza reactii alergice copilasilor cu pielea sensibila).

Forma de prezentare: 26 bucati

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.08.2021