Scutece Active Baby Jumbo Pack 9-14kg Marimea 4, 62 bucati, Pampers

Mama si copilul

Brand: PAMPERS
In stoc
69,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Scutece Active Baby Jumbo Pack 9-14kg Marimea 4, 62 bucati, Pampers

5368411

Scutecele Pampers Active Baby sunt acreditate de Skin Health Alliance (Alianta Pentru Sanatatea Pielii), ce avizeaza scutecele Pampers pentru ca ofera siguranta in contact cu pielea bebelusului. Confera nopti linistite, urmate de dimineti confortabile si uscate. Scutecele au un nucleu de uscare rapida, care absoarbe instantaneu lichidul.

Marginile duble pentru picioare ajuta la prevenirea scurgerilor in jurul picioarelor. Aripioarele laterale flexibile se muleaza usor pe talia bebelusului pentru o fixare confortabila si o protectie extraordinara. Stratul superior, intotdeauna in contact cu pielea copilului, este moale si uscat pentru un somn linistit. In plus, ajuta la distribuirea uniforma a umezelii si o pastreaza departe de pielea bebelusului.

Proprietati:

  • Strat extra absorbant;
  • Aripioare laterale flexibile;
  • Margini duble pentru picioare;
  • Piele uscata si protejata toata noaptea;
  • Absorbtie ultrarapida si protectie intreaga noapte;
  • Aprobat dermatologic si hipoalergenic, fin ca bumbacul;

La fel ca si tine, punem siguranta bebelusului mai presus de orice: Scutecele Pampers Active Baby sunt testate dermatologic. Sunt aprobate de dermatologii de la Skin Health Alliance (Alianta pentru Protectia Pielii).

Nu contin niciunul din cei 26 de alergeni din parfumuri reglementati UE (conform reglementărilor dispuse în Regulamentul nr. 1223/2009 privind produsele cosmetice). Sunt aprobate de dermatologii de la Alianța pentru Sănătatea Pielii ca fiind siguri în contact cu pielea bebelușului.

Forma de prezentare: Pachet cu 62 de bucati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.12.2022