Sanohepatic, 30 capsule, Zdrovit

Suplimente alimentare

Brand: ZDROVIT
In stoc
15,04 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Sanohepatic, 30 capsule, Zdrovit

7495195

Sanohepatic este un supliment alimentar care favoriteaza digestia usoara si mentine functiile hepatiobiliare echilibrate.

Beneficii:

  • Extractul de frunze de Anghinare mareste secretia biliara si diureza, regleaza procesul de formare a colesterolului, stimuleaza regenerarea celulelor hepatice si reduce nivelul glicemiei;
  • Extractul de Chimen este un stimulent al secretiilor gastrice, antiinflamator intestinal, diuretic, antiseptic gastric si intestinal si are efect de fluidificare a secretiilor gastrice;
  • L-aspartatul de L-ornitina are efect protector pentru ficat, reduce nivelul ureei din sange.

Ingrediente pentru 1 capsula de 410mg: L-aspartat de L-ornitina 150mg, extract de anghinare 100mg, extract de chimen 50mg.

Mod de administrare: pentru adulti este recomandata o doza de 1-3 capsule pe zi, inainte de masa. Produsul este destinat adultilor. Contraindicat in caz de litiaza biliara sau blocaj al cailor biliare.

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.05.2021