Rheumatabs, 30 comprimate masticabile, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

14,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Rheumatabs, 30 comprimate masticabile, Hyllan

7506032

Cele doua componente active din Harpagophytum procumbens, si anume harpagozidele si beta-sitosterolul, au dovedit proprietati antiinflamatorii si analgezice, in utilizarea de durata, in cazul durerilor reumatice, efecte dovedite prin numeroase studii stiintifice.

Proprietati:

- Datorita compozitiei sale 100% naturale, RheumaTabs poate fi utilizat in conditii de siguranta pana la 90 de zile consecutive.

- Mai multe studii clinice demonstreaza ca are eficacitate comparabila cu AIS (antiinflamatoarele de sinteza), fara a avea, insa, efectele secundare ale acestora.

- Extractul din Gheara-diavolului este un adjuvant potrivit in cazul durerilor localizate la nivelul articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor, ajutand la redobandirea mobilitatii si a supletii naturale.

Ingrediente: Extract de Gheara-diavolului - 330mg (echivalent cu 9.9 mg harpagozide), fructoza prezenta in compozitia produsului permite administrarea acestuia si persoanelor cu un nivel crescut al glicemiei. Nu contine zahar.

Mod de administrare: 2-3 comprimate pe zi, in functie de intensitatea durerilor.

Forma de prezentare: 30 comprimate masticabile

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021