Rezerva periuta electrica Incredibles, 2 bucati, Oral-B

Igiena orala

In stoc

49.79 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Capetele de periaj de rezerva pentru periuta de dinti electrica Oral-B Stages Power Kids, cu personaje Disney Incredibles, sunt concepute pentru gurile mai mici, avand un design inspirat de puterea de curatare superioara a instrumentelor dentare profesionale. Periile si dimensiunea sunt ideale pentru mainile si gurile copiilor si fiecare capat de periaj are personaje Disney pe care copiii tai le vor adora.
Forma rotunda si dimensiunea redusa se potrivesc perfect gurilor celor mici.
In plus perii extra moi asigura un periaj delicat in timp ce perii albastri, mai lungi, ajuta la curatarea eficienta a suprafetelor de masticatie. Periutele electrice Oral-B sunt alegerea ideala pentru copii, fiind create special pentru ei!

Mod de utilizare:
Cronometrul din maner vibreaza la fiecare 30 de secunde pentru a te anunta cand este momentul sa treci la urmatorul cadran al gurii. De asemenea, periuta de dinti electrica te atentioneaza cand au trecut 2 minute de la inceputul periajului. Astfel, vei respecta cu usurinta timpul de periaj recomandat de medicii dentisti.

Recomandari:
Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periaj o data la 3 luni. Perii indicatori se tocesc pentru a semnalizeaza atunci cand rezerva trebuie schimbata.
Recomandata copiilor peste 3 ani.

Forma de prezentare: 2 rezerve periuta electrica

Data ultimei actualizari 27.09.2020