Rezerva periuta electrica pentru copii Star Wars EB10, 2 bucati, Oral-B

Mama si copilul

Brand: ORAL-B
Campanie nationala Dr.Max

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Rezerva periuta electrica pentru copii Star Wars EB10, 2 bucati, Oral-B

17533729

Capetele de periaj pentru periuta de dinti electrica Oral-B Stages Power Star Wars au o forma rotunda si dimensiunea redusa se potrivesc perfect gurilor celor mici.

In plus perii extra moi asigura un periaj delicat in timp ce perii albastri, mai lungi, ajuta la curatarea eficienta a suprafetelor de masticatie. Periutele electrice Oral-B sunt alegerea ideala pentru copii, fiind create special pentru ei! Recomandata copiilor peste 3 ani.

Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periaj o data la 3 luni. Perii indicatori se tocesc pentru a semnalizeaza atunci cand rezerva trebuie schimbata.
Capete de periaj compatibile cu intreaga linie de produse Oral B Stages Power Kids Electric reincarcabile.

Mod de utilizare: umeziti capul periutei si aplica pasta de dinti. Introducdetu periuta in gura si porniti-o. Ghidati capul periutei incet, de la dinte la dinte, insistand pentru cateva secunde pe suprafata fiecarui dinte in parte. Incepeti sa periati din exterior spre interior si, in final, suprafata de mestecare. Periati toate cele patru cadrane ale gurii timp de 30 secunde fiecare. Timer-ul profesional integrat va va spune cand sa schimbati cadranul.

Forma de prezentare: o cutie cu 2 capete rezerva cu Star Wars

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 03.08.2022