Rennie Spearmint, 24 comprimate, Bayer

Medicamente fara reteta

Brand: BAYER
In stoc
18,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Rennie Spearmint, 24 comprimate, Bayer

1061686

Rennie Spearmint amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian indigestia, indigestia din perioada de sarcina, episoadele de gastralgie, senzatie de plenitudine gastrica, balonare.

Indicatii:

Rennie Spearmint amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian indigestia, indigestia din perioada de sarcina, episoadele de gastralgie, senzatie de plenitudine gastrica, balonare

Ingrediente: 680 mg carbonat de calciu (echivalent a 272 mg calciu elementar) si 80 mg carbonat de magneziu (echivalent a 20 mg magneziu elementar). Un comprimat contine, de asemenea, zahar 475 mg, amidon de porumb pregelatinizat, amidon de cartofi, talc, stearat de magneziu, parafina lichida usoara, zaharina sodica si aroma de Spearmint. Rennie Spearmint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizand secretia gastrica.Un comprimat masticabil contine zahar 475 mg.

Mod de utilizare: pentru adulti si copii peste 12 ani doza recomandata este de 1 – 2 comprimate masticabile, ce pot fi supte sau mestecate, doza maxima zilnica ce poate fi administrata fiind de 16 comprimate masticabile. Nu utiliza doze mai mari decat cele indicate in prospect sau cele prescrise de medic. in cazul in care consideri ca efectul comprimatelor masticabile este prea slab sau prea puternic, adreseaza-te medicului sau farmacistului.

Precautii:

Trebuie sa cereti sfatul medicului daca utilizati concomitent alte medicamente. Actiunea antibioticelor din grupa tetraciclinelor si a altor medicamente, poate fi afectata atunci cand sunt administrate concomitent cu Rennie Spearmint. Trebuie pastrat un interval de timp de 2 ore intre administrarea Rennie Spearmint si a celorlalte medicamente. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se pastra la temperaturi sub 25 0 C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana copiilor.

Efecte adverse:

Rennie Spearmint poate fi utilizat in perioada de sarcina si alaptare.

Reactii adverse:

Foarte rar au fost raportate fenomene de hipersensibilitate. Simptomele includ prurit, angioedem (ce se manifesta prin umflarea buzelor, limbii si a epiglotei) si socul anafilactic (respiratie dificila, puls accelerat, ameteli, pierderea cunostintei).

Atentionari:

In special pentru pacientii cu functie renala afectata, administrarea pe o perioada indelungata de doze mari poate avea drept consecinta la hipercalcemie sau hipermagneziemie si alcaloza, ce se pot asocia cu simptome gastrice (greata si varsaturi) si slabiciune musculara anomala. In astfel de cazuri trebuie sa intrerupi administrarea produsului si sa te adresezi imediat unui medic.

Forma de prezentare: o cutie cu 24 de comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.06.2021