Q10 + L-Carnitina si Acid α Lipoic, 30 capsule, Cosmopharm

Suplimente alimentare

In stoc

28.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Combinatia optima de substante asigura energia necesara celulelor musculare, cardiace, cerebrale si hepatice.
Coenzima Q10 are efect energizant si antioxidant si contribuie la functionarea normala a inimii si a sistemului imunitar, precum si la mentinerea valorilor normale ale colesterolului sanguin. Forma hidrosolubila (patent Tishcon) a Co Q10 (Kaneka) asigura a biodisponibilitate superioara fata de Co Q10 obisnuita.
Ajuta la cresterea vitalitatii organismului si la interzicerea proceselor naturale ale imbatranirii. L-Carnitina contribuie la metabolismul lipidic normal si la mentinerea greutatii corporale normale.
Acidul alfa lipoic are efect antioxidant si detoxifiant, contribuie la metabolismul energetic normal si la mentinerea valorilor normale ale glicemiei.
Vit C si E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente per capsula:
Fumarat de L-Carnitina - 50 mg
Acid alfa lipoic - 25 mg
Vitamina C - 15 mg
Vitamina E - 15 mg
Coenzima Q10 hidrosolubila - 10 mg
Alte componente:
Capsula moale (gelatina, glicerina, apa purificata, dioxid de titan), trigliceride cu catena medie, polisorbat 80, ceara galbena de albine, palmitat de ascorbil, monooleat de sorbitan, extract de roscove, ulei de soia si lecitina concentrata si ultrapurificata.

Mod de administrare: 1 - 3 capsule pe zi dupa mese.

Precautii:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Forma de prezentare: 30 capsule