Suplimente alimentare

Pycnogenol 100mg, 30 capsule, Solgar

Brand: SOLGAR

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Pycnogenol 100mg, 30 capsule, Solgar

652353998

Pycnogenol este un extract din scoarta pinului mediteranean (Pinus pinaster) ce reprezinta o sursa naturala si concentrata de proantocianidine derivate din plante, un complex de flavonoide naturale si alte componente biologic active. Contribuie la sanatatea sistemului circulator, a incheieturilor si pielii. Produsul poate fi consumat de vegetarieni si vegani.

Mod de administrare: Pentru adulti, una (1) pana la doua (2) capsule vegetale pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.

Ingrediente: Per capsula vegetala: Agenti de incarcare (celuloza microcristalina), capsula (hidroxipropilmetilceluloza), extract uscat din scoarta de Pin-maritim (Pycnogenol®) (Pinus pinaster) 30mg, agenti antiaglomeranti (acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal).

Nu contine zahar, sare, amidon, drojdie, grau, soia, gluten si produse lactate, conservanti, indulcitori, arome sau coloranti artificiali.

Forma de prezentare: 30 capsule vegetale

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 02.06.2021