PrimuNat Imun pentru femei, 30 comprimate, Polisano

Suplimente alimentare

In stoc
28,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17538204

PrimuNat Imun pentru femei este un supliment alimentar care are o combinatie unica de 6 ingrediente, bogate in substante bioactive, destinata femeilor, a carei actiune sinergica este axata pe stimularea imunitatii organismului prin buna oxigenare si functionare a celulelor si sustinerea unui nivel adecvat al vitalitatii si energiei.

Beneficii:

- Ganoderma lucidum contribuie la sustinerea sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemului circulator.

- Chlorella este o sursa naturala de nutrienti esentiali, vitamine si minerale si sustine sistemul imunitar. In plus, sustine vitalitatea si energia si are un efect pozitiv asupra sexualitatii.

- Radacina de aur contribuie la circulatia normala a sangelui, care este asociata cu performanta si reactivitatea creierului, contribuie la o activitate mentala si cognitiva optima. Are proprietati adaptogene care protejeaza in timpul stresului fizic si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

- Lemnul dulce este o planta bogata in substante bioactive ca triterpene, flavonoide, polizaharide, saruri minerale, uleiuri volatile. Sustine sistemul imunitar si confortul tractului respirator superior.

- Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la reducerea oboselii si extenuarii. De asemenea, participa la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a ligamentelor si a pielii.

- Vitamina D3 participa la procesul de diviziune celulara, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.

Compozitie: Chlorella, Reishi, Lemn-dulce, Rhodiola, Vitamina C, Bitamina D3.

Mod de administrare:

- Cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, inainte de mese.

- Comprimatele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de lichid.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.04.2021