Prezervative Feel Thin, 18 bucati, Durex

Cuplu si sex

Brand: DUREX
In stoc
45,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17538986

Prezervativele Durex Feel Thin sunt fabricate din latex din cauciuc natural, oferind un confort sporit si fiind ideale pentru o potrivire mai buna, cu o rulare mai usoara. Procesul special de fabricatie ofera prezervativelor Durex un miros mai placut, respectand standardele globale privind siguranta.

Proprietati:

- Prezervative subtiri pentru o sensibilitate crescuta.

- Capatul este prevazut cu rezervor pentru potrivire si confort in utilizare.

- Asigura acelasi nivel inalt de siguranta si protectie, se aplica mai usor si ofera un confort sporit in timpul actului sexual.

- Diametru nominal: 56 mm.

- Sunt 100% testate electronic.

Mod de utilizare:

Pasul 1: Rupe ambalajul pornind de la o latura zimtata si scoate cu grija prezervativul, deoarece poate fi deteriorat de unghii sau obiecte ascutite (bijuterii sau piercing-uri).

Pasul 2: Verifica daca prezervativul este rulat spre exterior. Daca este rulat spre interior, inseamna ca este pe dos. Strange capatul inchis al prezervativului pentru a te asigura ca nu ramane aer in interior

Pasul 3: Continuand sa strangi capatul inchis, aseaza prezervativul pe varful penisului si ruleaza-l in jos cu cealalta mana. Daca incepe sa se ruleze inapoi in timpul actului sexual, ruleaza-l la loc imediat. Daca iese cu totul, opreste-te si pune alt prezervativ. Imediat dupa ejaculare, cat timp penisul este inca in erectie, prezervativul trebuie tinut ferm la baza penisului, inaintea retragerii acestuia, pentru a preveni alunecarea.

Pasul 4: Dupa retragerea penisului, scoate pur si simplu prezervativul, impacheteaza-l intr-un servetel si arunca-l in cosul de gunoi. Nu il arunca in toaleta.

Avertizari:

- Cititi cu atentie informatiile despre produs, inscriptionate pe partea interioara a pachetului, mai ales daca folositi prezervativele pentru sex anal sau oral.

- Folositi un prezervativ o singura data.

- Nicio metoda contraceptiva nu ofera protectie 100% impotriva sarcinii, HIV, sau a infectiilor cu transmitere sexuala.

- Prezervativele Durex sunt dispozitive medicale. Referitor la riscuri, citeste precautiile si instructiunile de utilizare sau intrebati medicul.

- Consultati medicul sau farmacistul daca: utilizati unguente medicinale, aplicate pe penis sau vagin; senzatia de iritare/disconfort persista dupa utilizare; nu sunteti sigur daca sunteti alergic la latex; un prezervativ prezinta scurgeri sau se rupe in timpul utilizarii (acest lucru se face cat mai curand posibil, in termen de maximum 72 de ore).

Forma de prezentare: Cutie cu 18 bucati

Data ultimei actualizari 24.05.2021