Prezervative Feel Intimate, 18 bucati, Durex

Cuplu si sex

Brand: DUREX
In stoc
45,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17538985

Marca de prezervative numarul unu in lume cu peste 80 de ani de experienta, Durex este brandul de incredere pentru milioane de cupluri din intreaga lume. Toate prezervativele sunt fabricate din materiale prime de calitate excelenta. Fiecare prezervativ este testat electronic pentru eliminarea defectiunilor si a fisurilor. Toate prezervativele Durex sunt fabricate prin tehnologia „Easy on”, datorita careia se poate aplica usor si repede, fiind totodata mai confortabil.

Beneficii:

 • Forma Easy-On si rezervor pentru confort;
 • Diametru nominal 56 mm;
 • 100% testat electronic;
 • Testat dermatologic;
 • Prezervativul Durex Feel Intimate este ultra fin, lubrifiat suplimentar pentru o senzatie catifelata si pentru o apropiere mai intima;
 • Datorita modalitatii de fabricatie a prezervativelor Durex Feel Intimate, acestea au un miros mai placut, astfel ca nimic nu va va distrage atentia;
 • Sunt subtiri, cu lubrifiere suplimentara, oferind astfel o senzatie mai apropiata si crescand placerea;
 • Dispune de un rezervor si este 100% testat electronic.

Material: cauciuc natural (latex), transparente si lubrifiate.

Mod de utilizare: rupeti ambalajul pornind de la o latura zimtata si scoate cu grija prezervativul, deoarece poate fi deteriorat de unghii sau obiecte ascutite (bijuterii sau piercing-uri). Verificati daca prezervativul este rulat spre exterior. Daca este rulat spre interior, inseamna ca este pe dos. Strangeti capatul inchis al prezervativului pentru a va asigura ca nu ramane aer in interior. Continuand sa strangeti capatul inchis, asezati prezervativul pe varful penisului si rulati-l in jos cu cealalta mana. Imediat dupa ejaculare, cat timp penisul este inca in erectie, prezervativul trebuie tinut ferm la baza penisului, inaintea retragerii acestuia, pentru a preveni alunecarea. Dupa retragerea penisului, scoate pur si simplu prezervativul, impachetati-l intr-un servetel si aruncati-l in cosul de gunoi, nu in vasul de toaleta.

Precautii:

 • Cititi cu atentie informatiile despre produs, inscriptionate pe partea interioara a pachetului, mai ales daca folositi prezervativele pentru sex anal sau oral. Folositi un prezervativ o singura data. Nicio metoda contraceptiva nu ofera protectie 100% impotriva sarcinii, HIV, sau a infectiilor cu transmitere sexuala.
 • Prezervativele Durex sunt dispozitive medicale. Referitor la riscuri, cititi precautiile si instructiunile de utilizare sau intreaba-ti medicul!
 • Consultati medicul sau farmacistul daca: utilizati unguente medicinale, aplicate pe penis sau vagin; senzatia de iritare/disconfort persista dupa utilizare; nu sunteti sigur daca sunteti alergic la latex; un prezervativ prezinta scurgeri sau se rupe in timpul utilizarii (acest lucru se face cat mai curand posibil, in termen de maxim 72 de ore).

Mod de prezentare: o cutie cu 18 bucati.

Data ultimei actualizari 16.05.2021