Dieta si nutritie

Preparat pentru bautura cu cacao degresata fara gluten eco Biosun, 125g, S.Martino

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

8,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Preparat pentru bautura cu cacao degresata fara gluten eco Biosun, 125g, S.Martino

652360401

Preparatul pentru bautura bio de cacao este ideala pentru a prepara o ciocolata calda excelenta, cu consistenta placuta.

Amestecul este fara gluten, vegan si poate fi preparat cu lapte bio sau bauturi vegetale bio (de soia, migdale, orez) pentru consumatorii vegani. Amestecul este pe baza de cacao cu un continut scazut de grasimi.

Mod de preparare: in 5 minute.

Reteta bio: turnati continutul unei pungi intr-o cratita mica si adaugati 125 ml de lapte bio. Se fierbe cateva secunde. La microunde: se toarna continutul unei pungi intr-o cana mare si se adauga incet, amestecand, 125 ml de lapte bio. Gatiti la putere medie (750 wati) timp de un minut si jumatate.

Reteta vegana bio: turnati continutul unei pungi intr-o cratita mica si adaugati 125 ml de bauturi vegetale preferate (soia, migdale, nuca de cocos, orez). Se fierbe cateva secunde. La microunde: turnati continutul unei pungi intr-o cana mare si adaugati incet, amestecand, 125 ml de bauturi vegetale preferate (soia, migdale, nuca de cocos, orez). Gatiti la putere medie (750 wati) timp de un minut si jumatate.

Mod de prezentare: o cutie cu 125g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.03.2022