Plasturi termo antireumatici No-Dol, 3 bucati, ESI

Suplimente alimentare

Brand: ESI SPA
In stoc
39,77 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Plasturi termo antireumatici No-Dol, 3 bucati, ESI

652368921

No-Dol plasturi termo, 3 bucati este un produs pentru calmarea durerilor reumatice si sursa de caldura naturala. Ramane activ la o temperatura placuta timp de mai multe ore. Este utilizat pentru a reduce suferinta acuta cauzata de boala reumatica.

Compozitie: Plasturele contine un amestec de pulberi bogat in fier care la contact cu oxigenul prezent in aer genereaza un proces de oxidare rapida ce produce caldura.

Mod de utilizare: No-Dol Plasture Termo se deschide doar inainte de utilizare, apoi se scoate plasturele, se indeparteaza pelicula transparenta de protectie, apoi se aplica plasturele pe zona afectata, pe pielea curata si uscata, lipind cu grija de-a lungul marginilor plasturelui. Indepartarea No Dol Plasture Termo se face dupa aproximativ 8 ore, iar urmatorul plasture se foloseste dupa 24 de ore de la utilizarea plasturelui anterior.

Forma de prezentare: 3 bucati

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 11.10.2022