Suplimente alimentare

Pi Prostata, 60 comprimate, Dacia Plant

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

25,49 Lei

Pret / BUC: 25,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Pi Prostata, 60 comprimate, Dacia Plant

17537358

Alfa Pi Prostata comprimate este o solutie 100% naturala recomandata pentru mentinerea sanatatii prostatei, atunci cand apar urinari frecvente in timpul noptii, senzatii de golire incompleta a vezicii urinare. Dupa o anumita varsta, barbatii experimenteaza deseori probleme cu prostata. Cele mai comune sunt prostatita (inflamarea prostatei cauzata de infectii), prostata marita (adenomul de prostata care afecteaza aproape toti barbatii peste 50 de ani si genereaza probleme de urinare), cancerul de prostata. Contribuie la mentinerea sanatatii prostatei, mentinerea procesului de multiplicare celulara la nivelul prostatei in limite normale si mentinerea diurezei in limite normale.

Ingrediente: Ganoderma (Ganoderma tsugae) - extract apos cu min. 10% polizaharide (pe suport de maltodextrina 5%) din miceliu (100 mg); palmier-pitic (Serenoa repens) - pulbere din fructe (100 mg); polen - pulbere (100 mg); propolis - extract etanolic cu 6% polifenoli totali exprimati ca acid galic (pe suport de guma arabica, sucroza si dioxid de siliciu) (75 mg); palmier-pitic (Serenoa repens) - extract hidroetanolic 20:1 (pe suport de maltodextrina 10%) din fructe (50 mg); prun-african (Pygeum africanum) - extract hidroetanolic 10:1 din scoarta (50 mg); drojdie (Saccharomyces cerevisiae) - pulbere imbogatita cu 10% zinc* (25 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

*6 comprimate asigura 15 mg de zinc ceea ce reprezinta 150% din VNR**

** Valoarea Nutritionala de Referinta conform Regulamentului UE 1169/2011

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Mod de administrare: Destinat doar adultilor: Cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Tratamentul cronic de lunga durata este de luni pana la ani de zile.

Precautii:

Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.10.2022