Scutece chilotel pentru apa Splash 3 Midi pentru 6-11 kg, 12 bucati, Pampers

Mama si copilul

In stoc

18.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Pampers Splashers sunt absorbante la interior dar impermeabile la exterior, nu se umfla in contact cu apa precum scutecele normale, oferindu-i bebelusului dvs. tot confortul necesar indiferent de situatie.

Sistemul special Dual Leak-Guard Barriers al scutecelor Splashers se muleaza etans pe piciorusele copilului, nelasand continutul sa iasa si asigurand astfel o zi de distractie fara griji la piscina sau la plaja. Numai Pampers Splashers sunt prevazute cu o banda elastica in talie care adera pe corp asemenea unui costum de baie si asigura punerea usoara a scutecului chiar si atunci cand bebe nu mai are rabdare.
Pentru a scoate scutecul usor, chiar si atunci cand este ud, rupe lateralele si gata! Desenele atractive fac scutecul sa semene perfect cu un costum de baie. Cu Pampers Splashers, o zi la piscina este intotdeauna distractiva.

Proprietati:
Absorbant la interior - impermeabil la exterior! Scutecele-chilotel pentru inot Pampers Splashers: concepute pentru distractie la piscina sau la plaj.
Nu absorb apa si nu se ingreuneaza precum scutecele normale, oferindu-i bebelusului dvs. tot confortul necesar, indiferent daca sunt ude sau uscate.
Sistemul special Dual Leak-Guard Barriers se muleaza etans pe piciorusele copilului, nelasand continutul sa iasa.
Banda elastica din talie adera pe corp asemenea unui costum de baie.
Usor de pus (doar se trag in sus) si de scos (rupi lateralele si gata.
Desenele atractive fac scutecul sa semene perfect cu un costum de baie.

Forma de prezentare: 12 bucati

Data ultimei actualizari 23.09.2020