Suplimente alimentare

Pachet Centrum Silver 50+ pentru femei, 30 comprimate + 50% reducere la al doilea produs Centrum Silver 50+ pentru barbati, 30 comprimate

Brand: CENTRUM
56,99 Lei

Pret / CPR: 56,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pachet Centrum Silver 50+ pentru femei, 30 comprimate + 50% reducere la al doilea produs Centrum Silver 50+ pentru barbati, 30 comprimate

652376481

Bucura-te de multiplele actiuni benefice asupra sanatatii oferite de Centrum. Satisfactiile unui stil de viata modern presupun solicitari pe masura. Toti ne dorim sa avem o viata implinita si mai presus de orice sa fim sanatosi.

CENTRUM Silver 50+ PENTRU FEMEI

Un aport adecvat de vitamine si minerale este important pentru mentinerea sanatatii, a starii de bine si a performantei. Corpul nostru le foloseste in fiecare zi si nu le poate produce sau nu le produce in cantitate suficienta. Iata de ce vitaminele si mineralele trebuie furnizate in mod constant prin nutritie.                                                                                                                                                      

Am dezvoltat CENTRUM Silver 50+ PENTRU FEMEI, cu un continut in vitamine si minerale special formulat, conform nevoilor nutritionale ale femeilor cu varsta peste 50 de ani si care ofera multiple si importante beneficii pentru sanatate. CENTRUM Silver 50+ PENTRU FEMEI iti ofera o formula echilibrata de vitamine, minerale importante si oligoelemente esentiale, relevante pentru organismul femeilor cu varsta peste 50 de ani. CENTRUM iti ajuta organismul prin completarea aportului alimentar de vitamine si minerale.

Una din promisiunile facute de CENTRUM este aceea ca are o formula actualizata in mod regulat, pe baza celor mai recente descoperiri stiintifice din domeniul nutritiei. Cercetatorii nostri nu evalueaza doar datele nutritionale, ci si noile abordari asupra metabolismului. Rezultatul este o formula avansata pentru mentinerea sanatatii si a starii tale de bine de fiecare zi.

Odata cu trecerea anilor, corpul trece prin modificari importante, iar nevoile nutritionale sunt adaptate in mod corespunzator. Un regim alimentar echilibrat impreuna cu un amestec adecvat de vitamine si minerale este important pentru mentinerea starii de bine a femeilor cu varsta peste 50 de ani.                                                                                                                                                                                              

Mod de utilizare:

Doza recomandata pentru adulti: 1 comprimat/zi, administrat de preferinta in timpul mesei. Comprimatele CENTRUM au un invelis special care le face mai usor de inghitit. Daca intampinati dificultati la administrare, puteti diviza comprimatele pe linia mediana.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Daca luati alte suplimente alimentare care contin Vitamina A, cititi eticheta, deoarece acestea pot sa contina acelasi ingredient.

Avertizari:

 • A nu se utiliza daca folia de protectie a ambalajului este rupta.
 • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
 • A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
 • A se pastra la loc uscat, la temperaturi sub 25°C.
 • Puneti intotdeauna capacul la loc dupa utilizare.

CENTRUM Silver 50+ PENTRU FEMEI nu contine gluten si poate fi administrat persoanelor cu intoleranta la gluten.

CENTRUM Silver 50+ PENTRU BARBATI

Am dezvoltat CENTRUM Silver 50+ PENTRU BARBATI, cu un continut in vitamine si minerale special formulat conform nevoilor nutritionale ale barbatilor cu varsta peste 50 de ani si care ofera multiple si importante beneficii pentru sanatate. CENTRUM Silver 50+ PENTRU BARBATI iti ofera o formula echilibrata de vitamine, minerale importante si oligoelemente esentiale, relevante pentru organismul barbatilor cu varsta peste 50 de ani.

CENTRUM iti ajuta organismul prin completarea aportului alimentar de vitamine si minerale. Una din promisiunile facute de CENTRUM este aceea ca are o formula actualizata in mod regulat, pe baza celor mai recente descoperiri stiintifice din domeniul nutritiei. Cercetatorii nostri nu evalueaza doar datele nutritionale, ci si noile abordari asupra metabolismului. Rezultatul este o formula avansata pentru mentinerea sanatatii si a starii tale de bine de fiecare zi.

Odata cu trecerea anilor, corpul trece prin modificari importante, iar nevoile nutritionale sunt adaptate in mod corespunzator. Un regim alimentar echilibrat impreuna cu un amestec adecvat de vitamine si minerale este important pentru mentinerea starii de bine a barbatilor cu varsta peste 50 de ani.                                                                                                                                                                                        

Mod de utilizare:

Doza recomandata pentru adulti: 1 comprimat/zi, administrat de preferinta in timpul mesei. Comprimatele CENTRUM au un invelis special care le face mai usor de inghitit. Daca intampinati dificultati la administrare, puteti diviza comprimatele pe linia mediana.

Avertizari:

 • Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
 • Daca luati alte suplimente alimentare care contin Vitamina A, cititi eticheta, deoarece acestea pot sa contina acelasi ingredient.
 • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
 • A nu se utiliza daca folia de protectie a ambalajului este rupta.
 • A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
 • A se pastra la loc uscat, la temperaturi sub 25°C. Inchideti intotdeauna capacul dupa utilizare.

CENTRUM Silver 50+ PENTRU BARBATI nu contine gluten si poate fi administrat persoanelor cu intoleranta la gluten.

Forma de prezentare: 1x30 comprimate + 1x30 comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.03.2023