Orteza lombosacrala elastica 24cm M/L, 1 bucata, Medtextile

Tehnico-Medicale

In stoc
209,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Orteza lombosacrala elastica 24cm M/L, 1 bucata, Medtextile

17537516

Orteza reprezinta un tratamentul si prevenirea bolii degenerative a discului, a discurilor intervertebrale bombate (proeminente mai mari de 10mm) sau a etapelor incipiente ale mai multor hernii de discuri (Th10-L5), radiculopatii, lumbago, sciatica, traume, dureri cronice la nivelul coloanei lombosacrale. Ajuta in recuperarea dupa interventii chirurgicale asupra coloanei lombosacrale. Culoarea disponibila a ortezei este bej.

Cu sase artere incorporate, produsul este utilizat pentru fixarea moderata a partii inferioare a coloanei toracale, lombare si superioare a coloanei sacrale (Th10-L5), stabilizarea articulatiilor si ligamentelor coloanei vertebrale, corectarea dezechilibrului muschilor paravertebrali in coloana lombara si, de asemenea, pentru descarcarea articulatiilor, a ligamentelor si a muschilor spatelui inferior, corectarea terapeutica a luxatiilor, stabilizarea corpurilor vertebrale dupa traume sau operatii.

Compozitie: Tesatura elastica permeabila la aer si insert de plastic.

Caracteristici:

  • Materialul usor respirabil (tesatura neta), ce asigura un confort maxim;
  • Cele sase artere incorporate ajuta coloana vertebrala si muschii spatelui inferior;
  • Doua benzi elastice suplimentare dublate, permit fixarea individualizata;

Mod de utilizare: Dimensiunea bretelei este aleasa in functie de masuratorile circumferintei taliei. Se recomanda sa puneti bretele in timp ce stati culcat in decubit dorsal pe o suprafata tare sau semi-dura. Breteaua trebuie purtata peste lenjeria intima din bumbac, pentru a evita transpiratia excesiva si o sansa mica de reactie alergica la materialele bretelei.

Precautii:

Este obligatoriu sa va consultati medicul inainte de utilizare.

Regimul bretelei si durata de purtare sunt recomandate individual de catre un medic.

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.04.2021