Oncosupport Skin Spray pentru arsuri calmant si regenerant, 100 ml, Eminvest

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

26,49 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7522075

 Indicatii:

Spray pentru arsuri, calmant si regenerant. Se recomanda pentru arsuri si descuamari ale pielii. in timpul tratamentului oncologic cu radiatii pielea este deteriorata, iar pe zona expusa se pot dezvolta diverse afectiuni, dintre care arsurile pielii si radiodermatita sunt cele mai frecvente. in aceste cazuri apare adesea senzatia de mancarime si durere, iar pielea se inroseste si se exfoliaza. Ignorarea acestor simptome poate duce la aparitia unor leziuni, care ulterior se pot infecta. 

De aceea, este foarte importanta utilizarea unor produse special destinate acestor probleme de la nivelul pielii. Aceste produse ajuta la ameliorarea simptomelor de tip mancarime si durere, contribuie la prevenirea complicatiilor, prin formarea unei pelicule protectoare la nivelul arsurii, sprijinind vindecarea.

Compozitie:

Componentele produsului Oncosupport Skin (glicerina, arginina, acid hialuronic) au rolul de a calma si regenera pielea iritata sau arsa prin formarea unei pelicule protectoare care ajuta la restabilirea echilibrului hidro-lipidic normal al pielii. Astfel este asigurata refacerea pielii afectata de tratamente radioterapeutice sau alti agenti cu actiune nociva.

Mod de administrare:

Produsul se aplica prin pulverizare, la primele semne de inrosire sau arsura a pielii, de 2-3 pe zi.

Forma de prezentare: 100 ml