Oncosupport Oral Gel calmant si regenerant, 50 ml, Eminvest

Suplimente alimentare

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Oncosupport Oral Gel calmant si regenerant, 50 ml, Eminvest

7522074

Indicatii:

Gel oral calmant si regenerant pentru mucoasa cavitatii orale. Produsul se recomanda pentru mucozita orala, afte, inflamatii ale mucoasei bucale. Mucozita orala (MO) este o complicatie frecventa si serioasa asociata chimioterapiei si radioterapiei, care poate limita continuarea tratamentului primar si afecteaza calitatea vietii pacientului.

Simptomele MO pot fi de la inflamatia celulelor limbii, buzelor, nasului pana la afectarea intregului tract gastro-intestinal. Saliva devine vascoasa, greu de inghitit, gura este uscata, gingiile sangereaza, limba devine dureroasa la atingere. Toate aceste simptome pot fi prezente in diferite grade de severitate – de la usor disconfort la nivelul gurii, pana la imposibilitatea mestecarii si inghitirii alimentelor.

Pot sa apara infectii ale cavitatii bucale, cu febra, frisoane, alterarea starii generale. Utilizarea unui produs destinat special Mucozitei Orale este foarte importanta atat pentru preventia, cat si pentru evolutia acesteia, deoarece se asigura protectia si refacerea mucoasei, prevenirea complicatiilor si a infectiilor, alaturi de favorizarea unei vindecari mai rapide.

Compozitie:

Componentele produsului au rolul de a spori umiditatea membranelor cavitatii bucale (L-arginina) si de a forma o pelicula protectoare scurtand astfel timpul de refacere a mucoasei bucale (acid hialuronic). Actiunea combinata a acestora asigura ameliorarea semnificativa a simptomelor Mucozitei Orale, produsul putand fi utilizat atat in preventia, cat si in sprijinului tratamentului afectiunii.

Mod de administrare:

Este recomandat ca administrarea gelului Oncosupport Oral sa inceapa in acelasi timp cu initierea curelor de chimioterapie si/sau radioterapie, pentru profilaxia aparitiei inflamatiei mucoasei orale. Produsul se administreaza la aparitia primelor semne de inflamatie a mucoasei orale.

Aplicare orala, de 2-3 ori pe zi.

Forma de prezentare: 50 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.05.2021