Neurotonic, 30 capsule, Cosmopharm

Suplimente alimentare

In stoc
26,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Neurotonic, 30 capsule, Cosmopharm

1055904

Neurotonic este un redutabil aliat al sanatatii creierului, inimii si sistemului circulator si un tonic natural al sistemului nervos si vascular.

Proprietati:

- Are rol esential in prevenirea rigidizarii membranei celulare, contribuie in mod esential la sanatatea celulelor, imbunatateste absorbtia digestiva a vitaminelor liposolubile.

- Este un adjuvant eficient in tratarea afectiunilor degenerative ale creierului, este antioxidant, protejeaza celulele nervoase si creste capacitatea de regenerare a creierului.

- Stimuleaza functionarea conexiunilor interneuronale, reduce demielinizarea (pierderea stratului de mielina determina aparitia sclerozei), diminueaza zona de necroza si accelereaza vindecarea leziunilor in ischemiile cerebrale.

- Imbunatateste refacerea neurologica dupa traumatisme cerebrale, craniene si interventii chirurgicale, reduce edemele si imbunatateste circulatia cerebrala, asigura calitatea procesului cognitiv, ajuta la eficientizarea proceselor neuronale.

- Este esential in dezvoltarea si functionarea optima a sistemului nervos central, asigura nutrientii necesari creierului pentru a face fata in perioade de efort intelectual.

- Imbunatateste memoria, mareste eficienta mentala, atentia, capacitatea de invatare, puterea de concentrare, memorare si coordonare.

- Reduce oboseala, migrenele, insomniile, anxietatea, stresul, adjuvant in depresii si echilibreaza starea emotionala.

- Contribuie la starea de sanatate a creierului si la calitatea procesului cognitiv, sustine sanatatea sistemului cardio-vascular si a ficatului.

- Contribuie la scaderea colesterolului si trigliceridelor, precum si depunerea acestora in ficat.

- Contribuie la reducerea agregarii plachetare, ajuta reglarea presiunii arteriale si a ritmului cardiac, imbunatateste circulatia periferica, actioneaza ca un perete protector si reduce depunerile pe peretii vaselor de sange.

- Contribuie la refacerea ficatului afectat de diverse afectiuni.

- Neurotonic este benefic in caz de accident vascular cerebral, pierderi de memorie, declin cognitiv, dificultati de concentrare, sindromul Tourette, depresie, stres, dementa (de ex. dementa Alzheimer), boala Parkinson; senilitate, ataxie, paralizie faciala, scleroza laterala amitrofica, diverse afectiuni cardio-vasculare, nivel crescut al colesterolului LDL, cardiopatie ischemica, steatoza si fibroza hepatica, hepatita virala si alcoolica; dureri de cap, ameteli (vertij), tulburari de auz, tiuit si pocnete in urechi (tinitus), tulburari de vedere, de echilibru sau de circulatie („maini si picioare reci”).

Ingrediente active: Lecitina concentrata de inalta puritate 575mg (furnizand Fosfatidil colina 200mg), L-Glutamina 100mg, Ulei de germeni de grau 62.50mg, Gotu Kola (pulbere) 50mg, Ginkgo Biloba (extract) 20mg, Policosanol 2mg.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Avertizari:

- Produsul este nerecomandat persoanelor alergice la grau, soia sau la oricare dintre ingredientele produsului.

- Solicitati acordul medicului in administrarea Neurotonic in caz de sarcina sau alaptare.

Forma de prezentare: 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 17.05.2021