Suplimente alimentare

Neurotonic, 30 capsule, Cosmopharm

32,99 Lei

Pret / CPR: 1,10 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Neurotonic, 30 capsule, Cosmopharm

1055904

Neurotonic contine Policosanol (Octacosanol) si extract standardizat de Ginkgo Biloba ce ajuta la mentinerea starii de bine mentale, sustinerea memoriei si pastrarea unor functii cognitive normale odata cu inaintarea in varsta.

Beneficii:

  • contine Fosfatidil colina, L-glutamina si ulei din germeni de grau;
  • contine Gotu Kola ce ajuta la imbunatatirea circulatiei venoase periferice (maini si picioare reci);

Ingrediente:

Capsula (1432 mg/cps): lecitina din soia cu min. 35% fosfatidil colina; capsula (gelatina, glicerina, apa purificata, pulbere de Annatto, dioxid de titan, pulbere de Curcumin, extract de Roscove), ulei de soia (agent de incarcare), pulbere de L-Glutamina, ulei din germeni de Grau (Triticum aestivum),pulbere din parti aeriene de Gotu Koia(Centella asiatica), ceara galbena de albine (agent de ingrosare), extract hidroetanolic (dextrina) 50:1 din frunze uscate de Ginkgo biloba (cu min. 24% ginkgoflavoglicozide), Policosanol (50% Octacosanol) din Trestie-de-zahar / Saccharum officinarum.
Ingrediente principale: Lecitina concentrata, de inalta puritate (furnizand Fosfatidil colina 200 mg) - 575 mg; L-Glutamina - 100 mg; Ulei de germeni de grau - 62.50 mg; Gotu Kola (pulbere) - 50 mg; Ginkgo Biloba (extract) - 20 mg; Policosanol (furnizand Octacosanol 1 mg) - 2 mg

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Precautii: Nerecomandat persoanelor alergice la grau, soia sau la oricare dintre ingredientele produsului. Solicitati acordul medicului in administrarea Neurotonic in caz de sarcina sau alaptare. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Forma de prezentare: Flacon plastic cu 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.07.2022