Naftifina crema, 15 g, Antibiotice

Medicamente fara reteta

Produs indisponibil Momentan produsul nu mai face parte din oferta noastra

Despre produs

5345554

Naftifina Atb crema este indicata la adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani, in tratamentul micozelor pielii si pliurilor cutanate (Tinea pedis, Tinea cruris, Tinea corporis) si al onicomicozelor provocate de Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Trichophyton tonsurans, Microsporum canis, Microsporum audouini,Microsporum gypseum, Epidermophyton floccosum si Candida albicans.

Mod de administrare:

Naftifina Atb se aplica o data pe zi, prin masaj usor pe zona afectata si zona inconjuratoare. Zona afectata se curata si se usuca inainte de aplicarea cremei. Daca nu apare ameliorarea simptomatologiei dupa patru saptamani de tratament, se recomanda reevaluarea diagnosticului de catre medic. Se spala miinile dupa fiecare aplicare.

Siguranta si eficacitatea la copii cu varsta sub 12 ani nu au fost stabilite.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la naftifina sau la oricare dintre excipienti.

Atentionari: Naftifina Atb se va aplica numai la nivelul pielii si unghiilor. Se va evita contactul cu ochii, nasul, gura sau alte mucoase sau cu zone cutanate care prezinta probleme de continuitate. Se va evita aplicarea cremei sub pansamente ocluzive, bandaje sau impreuna cu alte creme sau unguente fara acordul medicului.

Forma de prezentare: tub cu 15 g crema

Data ultimei actualizari 23.07.2021