Mini Multivitamine + Biominerale pentru copii, 30 comprimate, BioSunLine

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

10,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Mini Multivitamine + Biominerale pentru copii, 30 comprimate, BioSunLine

652365396

Mini Multivitamine + Biominerale asigura vitaminele, substantele minerale si oligoelementele indispensabile pentru cresterea si dezvoltarea copilului.

Complexul de vitamine si minerale din Mini Multivitamine + Biominerale asigura o dezvoltare armonioasa a copilului, cresterea normala a oaselor si dintilor, imbunatateste memoria in oboseala excesiva la scolari, in perioadele de stres, imbunatateste activitatea sistemului imunitar, revigoreaza si tonifica organismul.

Ingrediente: Complexul de vitamine, substantele minerale si oligoelementele indispensabile pentru cresterea si dezvoltarea copilului. Dolomit, Coenzima Q10, Catina, Echinacea, Macesele 

Mod de administrare: Copii de peste 3 ani un comprimat masticabil (sub forma de ursulet) pe zi sau conform recomandarii personalului de specialitate. 

Forma de prezentare: 30 comprimate masticabile, in forma de ursuleti.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.10.2022