Marimer Izotonic, 10 doze x 5ml, Gilbert

Suplimente alimentare

Stoc epuizat

17.89 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Solutie sterila de apa de mare - igiena nazala zilnica Marimer este un produs natural, solutie fiziologica si sterila de apa de mare sterilizata. Fiind bogat in saruri minerale si oligoelemente marine. Marimer este recomandat sugariilor, copiilor si adultiilor pentru curatarea zilnica a mucoasei nazale, in special in cazurile in care nasul este uscat sau infundat. O buna igiena a nasului favorizeaza protectia mucoasei nazale impotriva agresiunilor externe (frig, alergeni, aer uscat, poluare...) si permite o buna respiratie. Unidoza este de unica folosinta, garantand astfel o buna igiena in timpul utilizarii.

Beneficii:

Marimer unidoze este perfect adaptat copiilor de la cele mai fragede varste, in instilatii sau spalaturi: - pentru igiena zilnica a foselor nazale - pentru a favoriza eliminarea mucozitatiilor, in cazul nasului congestionat - adjuvant in tratamentul afectiuniilor ORL.

Mod de utilizare:

Pentru igiena zilnica: de 1-4 ori pe zi in fiecare nara. Pentru nas infundat: de 4-6 ori pe zi in fiecare nara, la nevoie, inainte de aplicarea altor tratamente locale. Prezentarea si forma unidozelor permit utilizarea usoara si sigura. Detasati o unidoza si deschideti-o intorcand partea superioara. Pentru instilatii sau spalaturi: - copilul trebuie sa-si sufle nasul, in prealabil, o nara dupa cealalta - se recomanda ca bebelusul sa fie in pozitie orizontala, iar copilul sa stea in picioare sau asezat, cu capul inclinat intr-o parte. - introduceti varful unidozei in nara si apasati usor - repetati operatiunea pentru cealalta nara - indreptati capul pentru a permite mucozitatilor sa se scurga, apoi stergeti excesul de solutie - evitati suflarea nasului bebelusului imediat dupa administrare, pentru a prelungi actiunea produsului.

Contraindicatii:

Precautii de utilizare: - la bebelusi, instilati produsul cu presiune minima, pentru a evita orice risc de contaminare a urechii medii - a nu se lasa la indemana copiilor. Unidoza este de unica folosinta. A nu se utiliza unidoza deja deschisa sau deteriorata. A se pastra la temperatura camerei (15 - 30 grade C).

Compozitie: 100% apa de mare diluata, sterila si izotonica.

Forma de prezentare: 10 Unidoze a cate 5 ml

Data ultimei actualizari 13.12.2020