Mama si copilul

Servetele sterile pentru ingrijire perioculara copii si adulti Iridium Baby, 28 bucati, Fidia Farmaceutici

In stoc
54,99 Lei

Pret / BUC: 1,96 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Servetele sterile pentru ingrijire perioculara copii si adulti Iridium Baby, 28 bucati, Fidia Farmaceutici

7500648

IRIDIUM servetele sterile este un produs specific pentru toaleta oculara a nou-nascutului, copilului si adultului.

Iridium este un servetel din bumbac natural imbibat cu o solutie de extracte vegetale antiinflamatorii, antimicrobiene (extract de echinaceea, acid gliciretic) si antiedemice (bromelina), care curata , are o actiune emolienta , calmanta si decongestionata ;

Este indicat fie pentru o igiena oculara cotidiana , fie in cazul prezentei unor afectiuni infectioase sau inflamatorii.

Mod de utilizare:

  • Pentru curatarea obisnuita: Spalati bine mainile. Deschideti pliculetul, extrageti servetelul; Aplicati pe zona palpebrala , frecand delicat pleoapa si genele pentru a indeparta secretiile oculare.
  • In caz de secretii persistente si/sau ocluzii ale canaliculului lacrimale cu tumefierea zonei perioculare: Introduceti intai plicul nedesfacut in apa calda (cca. 40 grade Celsius). Stergeti apoi, masand delicat , cu compresa calda, tinand ochiul inchis.
  • Puteti sa stoarceti intai continutul servetelului pe ochiul inchis , inclinand usor capul si masand pana la indepartarea completa a reziduurilor .
  • In cazul prezentei inflamatiei: Tineti pliculetul nedesfacut in frigider pentru cateva ore.
  • Treceti apoi de mai multe ori servetelul rece pe ochiul inchis.

Forma de prezentare: 28 bucati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.10.2022