Servetele sterile pentru ingrijire perioculara copii si adulti, 28 bucati, Iridium Baby

Mama si copilul

In stoc
36,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7500648

Servetelele sterile Iridium sunt utilizate in mod specific pentru toaleta oculara a nou-nascutului, copilului si adultului. Iridium este un servetel din bumbac natural imbibat cu o solutie de extracte vegetale antiinflamatorii, antimicrobiene (extract de echinaceea, acid gliciretic) si antiedemice (bromelina), care curata, are o actiune emolienta, calmanta si decongestionata. Este indicat fie pentru o igiena oculara cotidiana , fie in cazul prezentei unor afectiuni infectioase sau inflamatorii.

Mod de utilizare: 

Pentru curatarea obisnuita spalati bine mainile, deschideti pliculetul, extrageti servetelul, aplicati pe zona palpebrala frecand delicat pleoapa si genele pentru a indeparta secretiile oculare. In caz de secretii persistente si/sau ocluzii ale canaliculului lacrimale cu tumefierea zonei perioculare: introduceti intai plicul nedesfacut in apa calda (cca. 40 grade Celsius). Stergeti apoi, masand delicat, cu compresa calda, tinand ochiul inchis. Puteti sa stoarceti intai continutul servetelului pe ochiul inchis, inclinand usor capul si masand pana la indepartarea completa a reziduurilor. In cazul prezentei inflamatiei: tineti pliculetul nedesfacut in frigider pentru cateva ore. Treceti apoi de mai multe ori servetelul rece pe ochiul inchis.

Forma de prezentare: 28 servetele