Ser fiziologic 40 doze, 5ml, Solacium

Suplimente alimentare

In stoc
25,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ser fiziologic 40 doze, 5ml, Solacium

7504905

Serul fiziologic este recomandat pentru spalarea zilnica a narilor si ochilor la nou-nascuti, copii si adulti. Flaconul unidoza face ca utilizarea produsului sa fie usoara si sigura (unica folosinta). Serul este special creat pentru copii si nou-nascuti.

Compozitie: Clorura de sodiu (NaCl) 0,9g, Apa purificata q.s.ad 100ml.

Mod de utilizare:

Pentru igiena nasului: Iclinati capul pe spate, introduceti cu grija varful unidozei in nara si apasati uor pe unidoza. Repetati operatiunea si pentru cealalta nara, apoi indreptati capul si lasati sa se scurga mucozitatile. Stergeti nasul. Nu suflati nasul cu putere decat dupa 10 minute de la administrare. La sugari,se administreaza produsul prin apasare foarte usoara, pentru a evita orice risc de contaminare a urechii medii.

Pentru igiena ochilor: Puneti cateva picaturi de solutie in fiecare ochi, avand grija sa nu atingeti globul ocular cu unidoza, apoi stergeti excesul de lichid cu o compresa sterila. In cazu l in care urmati un tratament cu un colir, ateptati 15 minute dupa spalatura cu ser, inainte de a-l administra.

Pentru igiena urechilor: Utilizati Ser fiziologic 40 x 5ml pentru indepartarea reziduurilor de cerumen solubilizate si pentru spalarea conductului auditiv extern dupa utilizarea unei solutii tensioactive auriculare. Clatiti conductul auditiv extern cu serul fiziologic. Utilizati o unidoza pentru ambele urechi. Stergeti excesul de lichid cu o compresa sau cu un tampon de bumbac.

Pentru toaleta plagilor cutanate: Spalati leziunea folosind continutul unei unidoze intregi, avand mare grija sa nu atingeti leziunea cu unidoza. Stergeti excesul de lichid numai de pe pielea sanatoasa.

Pentru inhalatii in terapia cu aerosoli: Daca produsul este folosit ca solvent pentru inhalatii in terapia cu aerosoli, cititi instructiunile produsului pe care trebuie sa il inhalati. Daca produsul este utilizat independent, cititi instructiunile de pe aparatul de aerosoli.

Precautii: Cereti sfatul medicului dumneavoastra daca folositi pentru prima data acest produs sau in caz de hipersensibilitate respiratorie, afectiuni respiratorii sau cardiovasculare grave.

Forma de prezentare: 40 doze x 5ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.03.2023