Suplimente alimentare

Spray pentru nas decongestionant cu Acid Hyaluronic, 100ml, Euritalia

38,49 Lei

Pret / FL: 38,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray pentru nas decongestionant cu Acid Hyaluronic, 100ml, Euritalia

17538806

Solutia hipertonica cu apa de mare din Parcul Marin Cinque Terre are o dubla actiune pentru starea de bine a cailor respiratorii: decongestionanta in mod natural si fluidifianta, favorizeaza o rapida usurare in cazul nasului infundat. Ajuta drenarea secretiilor mentinant curatenia narinelor si favorizand respiratia. Acidul hialuronic mentine mucoasa moale si confera produsului o activitate de protectie celulelor deshidratate reducand riscul uscaciunii si aparitiei microleziunilor in interiorul narinelor ce pot apare in cazul racelilor puternice, rinitelor alergice sau sinuzitelor.

Ingrediente: apa de mare hipertonica (concentratie salina naturala a apei de mare in jur de 3%), Hialuronat de sodiu. Gaz propulsor inert: azot. Nu contine nici conservanti, nici coloranti.

Mod de utilizare: pentru o corecta utilizare, introduceti in mod delicat tija aplicatoare. Introduceti delicat aplicatorul in narina si efectuati 2-3 pulverizari in fiecare narina. Lasati solutia sa actioneaze cateva secunde inainte de a sufla nasul. Produsul este mereu usor de utilizat datorita noii tehnologii de pulverizare 360 grade spray. Poate fi utilizat in diverse pozitii pentru efectuarea unei spalari mai complete si rapide in pozitie verticala: permite o mai buna ajungere a solutiei in interiorul narinei pentru o curatare rapida si completa.

Este recomandat sa adoptati o pozitie orizontala pentru a se aplica copiilor peste 12 luni in pozitie de stat pe spate sau celor cu un echilibru dificil. Poate fi inclinat in diverse directii. Dupa utilizarea produsului scoateti si spalati aplicatorul cu apa si uscati-l. Daca disconfortul persista consultati medicul de familie sau specialistul.

Se recomanda sa nu utilizati produsul mai mult de doua saptamani de tratament.

Recomandare:

  • Este indicat pentru o usurare rapida a nasului infundat in urmatoarele cazuri: raceli, bronsite, sinuzite, alergii, chiar si la polen. Produsul poate fi utilizat de mai multe ori pe zi in functie de necesitati. Este recomandat fie adultilor, fie copiilor peste 12 luni.
  • NU produce dependenta, nu degradeaza mucoasa, nu produce supradozare si poate fi utilizat si in timpul sarcinii. Datorita acidului hialuronic este indicat chiar si pentru tratamente frecvente.

Avertizari:

  • Recipient aflat sub presiune ce poate exploda in cazul expunerii la incalzire.
  • A se tine departe de caldura, suprafete calde, flacara, scantei, sau alte surse ingnifiante.
  • Nu fumati in apropiere, nu perforati si nu deteriorati nici dupa utilizare, protejati impotriva razelor soarelui, nu expuneti produsul la temperaturi peste 50 grade celsius.
  • Nu tineti la indemana copiilor.
  • Utilizati produsul exclusiv pentru recomandarile existente.
  • Copiilor peste 12 luni li se aplica de catre parinti. Lipsa integritatii ambalajului poate aduce modificarei caracteristicilor functionale.
  • Nu utilizati dupa data scadentei.
  • Pastrati la o temperatura intre 5 si 25 grade celsius. in unele cazuri, produsul poate produce minime iritatii.

Mod de prezentare: flacon de 100ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.11.2021